Oldal frissítése

Hauck táska - 2in1, Black

5 1 értékelés
13 090 Ft

Hauck táska - 2in1, Black

Babakocsi táska 2in1. Babakocsis táska és praktikus váltáska. Változatosan használható babakocsis táskaként vagy praktikus váltáskaként. Könnyen rögzíthető. Az okos 2in1 elrendezésnek köszönhetően minden kéznél van.

A Hauck Black 2in1 babakocsi táska és szervező fő jellemzői

  • Babakocsi vagy váltáska szervező. Ha gyakran vagy úton, ez a táska ideális a számodra. Minden holmid könnyen kéznél tarthatod, és a táska könnyen rögzíthető a babakocsihoz, vagy a válladon vagy a derekad körül is viselhető.
  • Egyszerű és gyors. Az állítható tépőzáras pántoknak köszönhetően a szervező gyorsan és egyszerűen rögzíthető a babakocsihoz. Szükség esetén a rögzítőszalagok leválaszthatók.
  • Az intelligens rekeszeknek köszönhetően minden kéznél van. A szervezőnek két rugalmas italtartó rekesze van, amelyek használaton kívül visszahúzhatók, hogy bővítsék a szükséges belső teret, egy belső cipzáras zseb - ideális a kulcsok számára -, praktikus hálós zsebek és egy külső zseb pattintós zárralA szervező rengeteg helyet biztosít a baba alapvető dolgainak, így mindig kéznél lesznek. Az elején egy telefonzseb, belül pedig egy praktikus kulcstartó zseb található.
  • Biztonságos tárolás a cipzárnak köszönhetően. Minden zseb cipzáras, így minden biztonságosan a helyén marad
  • Állítható derékszíj. Ha a táskát válltáskaként vagy a csípőd körüli táskaként szeretnéd viselni, csak állítsd be a széles pántot, és mehet.
  • Tartós és könnyen karbantartható. A szervező a felületén és a belsejében is tisztítható, és szükség esetén 40 °C-on mosógépben mosható. Ennek köszönhetően mindig tiszta marad, és hosszú ideig megőrzi elegáns megjelenését
  • Tömeg: 0,25 kg
  • Méretek az építés után: 17 × 11 × 32 cm

Paraméterek

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 17 cm
Szélesség 32 cm
Hosszúság/mélység 11 cm

Felszereltség

Felszerelés Osztott belső (több zseb), Oldalsó pántokkal a babakocsihoz való erősítéshez

Szín

Szín Fekete

Kivitel

Hevederek Állítható vállpántokkal

Típus

Típus Rendező

Szín

Szín Fekete
Motívum Egyszínű

Felszerelés

Zsebek Elülső zseb, Felső zseb, Belső zsebek
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Cipzár
Hevederek Állítható hevederek, Derékheveder

Anyag

Anyag Poliészter
Kód:  HRAls2952
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4007923618776

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05