Oldal frissítése

Hauck Labirintus és pult Alpha+ székhez, Water Animals

16 490 Ft 16 990 Ft

Hauck Labirintus és pult Alpha+ székhez, Water Animals

Ez a készlet lehetővé teszi az Alpha+ / Beta+ etetőszék még rugalmasabb használatát, a labirintus pedig szórakoztatja a babát, amíg a házimunkát végzed.

A Hauck Labirintus és pult Alpha+ székhez, Water Animals székpult főbb jellemzői

  • A bábuk mozgatásával gyermeked a logikus gondolkodást, a szín- és formafelismerést, valamint a vizuális érzékelés és a finommotorika koordinációját gyakorolja.
  • Könnyen felszerelhető, pillanatok alatt felcsatolható a fából készült szék első rúdjára, és ugyanilyen könnyen eltávolítható.
  • A játékok gyors és stabil rögzítése, a játékok egy facsavarral rögzíthetők a játékasztalhoz, amely megakadályozza, hogy elcsússzanak.
  • Annak érdekében, hogy gyermeked biztonságosan ülhessen játék közben, a játékpultot az etetőszék biztonsági hevederével együtt használhatod.
  • Az etetőszék játékpultja újrahasznosított anyagból készült, GRS tanúsítvánnyal, amely egyértelmű szociális, ökológiai és kémiai előírásokat ír elő a gyártásra.
  • A játék tartós fából készült, amely FSC® tanúsítvánnyal rendelkező erdőkből származik, ami garantálja az erdők fenntartható és ökológiai használatát a növények és állatok védelme érdekében.
  • A játéktábla sima felülete egy ronggyal és a szokásos tisztítószerekkel letörölhető, így gyorsan újra használatba vehető

Paraméterek

A termék nettó súlya:
1,33 kg

Méretek összeépítés után:
58 × 43 × 18,5 cm

Ajánlott életkor:
1 - 99 év

Különlegesség:
Számoló is tartozik hozzá

Paraméterek

Anyag és teherbírás

Anyaga Fa, Műanyag
Ajánlott korosztály: 12 hónap

Tulajdonságok

Speciális funkciók Játékpult

Szín

Szín Fehér, Többszínű
Kód:  HRAls4419
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4894352808003

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20