Oldal frissítése

GUM SensiVital+ 75 ml

5 5 értékelés
1 590 Ft

GUM SensiVital+ 75 ml

A fogkrém a fogkefével együtt a napi szájhigiénia alapja. Válassz olyan típust ezekből a termékekből, amelyek a legjobban megfelelnek az igényeidnek. A hatékony G.U.M fogkrém remek választás azok számára, akik érzékeny fogakkal rendelkeznek. A speciális formula garantálja, hogy csökken a fogak érzékenysége és a fájdalom mértéke. Ismételt használatával erős, megfelelő védőréteget képező fogzománcod lehet. Emellett csodásan ragyogó, fényes fogaid lesznek. A hozzáadott fluorid hatékony megoldás a fogszuvasodás megelőzésében. A fogkrém mindennapos használatával egészséges lesz az ínyed és a fogaid. A hatékony G.U.M fogkrém űrtartalma je 75 ml. A príma mentolos íz a fogmosás után is megmarad. A kellemes lehelet, a szép fehér fogak és az egészséges szájhigiénia érdekében is érdemes elkezdeni a szuper G.U.M fogkrém használatát az adottságoknak leginkább megfelelő fogkefével együtt.

A hatékony GUM SensiVital+ 75 ml fogkrém leglényegesebb tulajdonságai

  • A hatékony G.U.M fogkrém érzékeny fogakra tervezték, csökkenti az irritáció
  • Az ismételt használat biztosítja az erős fogzománcot
  • Az összetevők között a fluorid is megtalálható
  • A készítmény mennyisége 75 ml
  • A fogápolást nagyszerűvé teszi a fogkrém mentolos íze
  • A szuper G.U.M fogkrém megtartja a fogak egészségét és a gyönyörű mosolyt

Összetétel

Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Isomalt, Kálium-nitrát, Hidroxiapatit, PVM/MA kopolimer, Lauryl Glucoside, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Nátrium-monofluorfoszfát, Aroma, Cellulose Gum, Nátrium-hidroxid, Sodium Saccharin, Cocamidopropyl Betaine, Hesperidin, Sucralose, Sodium Chloride, Cetilpiridinium-klorid, Sodium Benzoate, CI 42090

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Zománcvédelem, Fluoriddal

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1974
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7630019902984

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05