Oldal frissítése

GUM Halicontrol 75 ml

5 5 értékelés
1 990 Ft

GUM Halicontrol 75 ml

Ahhoz, hogy egy fogkrém csak pozitív hatással legyen a fogaidra, keress olyan készítményt, amely megfelel minden egyedi igényednek. A nagyszerű G.U.M fogkrém az általános készítmények közé tartozik, amely gondoskodik a napi szájápolásról. Ismételt használatával erős, megfelelő védőréteget képező fogzománcod lehet. Emellett csodásan ragyogó, fényes fogaid lesznek. A benne lévő fluorid megakadályozza a fogszuvasodást. Érdemes minden nap használni a fogkrémet fogaid és ínyed egészsége érdekében. Segít az ínygyulladás enyhítésében. Megállítja, és meg is akadályozza a fogínyvérzés újbóli kialakulását. Hatékonyan eltávolítja a baktériumokat is tartalmazó lepedék-lerakódásokat az íny mentén, és szorosan lezárja az íny és a fogak közötti teret. A szuper G.U.M fogkrém térfogata činí 75 ml. A kellemes mentolos íz biztosítja, hogy a fogmosás mindenki számára kellemes élmény legyen. Az egészséges fogak, a fehér mosoly és a friss lehelet megőrzése érdekében javasoljuk a príma G.U.M fogkrém használatát a megfelelő minőségű fogkefével együtt.

A hatékony GUM Halicontrol 75 ml fogkrém figyelemre méltó tulajdonságai

  • Az általános G.U.M fogkrém tökéletes választás a mindennapi tisztálkodáshoz
  • A gyakori használat elősegíti a fogzománc megerősödését
  • Fluorid is található benne
  • Kiváló választás, ha ínygyulladásban szenvedsz
  • A készítmény űrtartalma 75 ml
  • A fogmosást kellemesebbé teszi a fogkrém mentolos íze
  • A kíméletes G.U.M fogkrém hosszú ideig frissen tartja a leheletet

Összetétel

Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Propylene Glycol, PEG-8, Lauryl Glucoside, Aroma, Isomalt, Xylitol, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Saccharin, cink-laktát, Lactic Acid, Cetilpiridinium-klorid, Sucralose, CI 42090, Limonene

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Zománcvédelem, Fluoriddal, Gyulladás csökkentő

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1970
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  70942304757

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05