Oldal frissítése

GUM Bio Fogkrém 75 ml

5 5 értékelés
2 390 Ft

GUM Bio Fogkrém 75 ml

A fogkrém és a fogkefe minden fürdőszobában megtalálható. Ezek közül a termékek közül is érdemes olyat választani, amelyek megfelelnek az egyedi igényeidnek. A szuper G.U.M fogkrém népszerű azok körében, akik érzékeny fogakkal rendelkeznek. Speciális összetételének köszönhetően csökkenti a fogak érzékenységét és enyhíti a kellemetlen fájdalmat. A fogszuvasodásra fokozottan hajlamos egyének értékelni fogják a magasabb aminfluorid-tartalmat, ami a baktériumok számának csökkenését, és ezáltal a fogszuvasodás mérséklődését eredményezi. A fluorid segít megelőzni a fogszuvasodást. A fogkrém mindennapos használata megőrzi fogaid és ínyed egészségét. Ez a BIO fogkrém gyengéden ápolja a szájüreget, valamint a fogakat. Nem találsz benne kémiai habosító anyagokat, mesterséges illatanyagokat, valamint aromákat sem. A nagyszerű G.U.M fogkrém űrtartalma činí 75 ml. A kellemes mentolos íz hosszan érződik még a fogmosás után is Annak érdekében, hogy mosolyod ragyogó, fogaid pedig szépek és egészségesek legyenek, érdemes elkezdeni az isteni G.U.M fogkrém használatát egy nagyszerű fogkefével együtt.

A remek GUM Bio Fogkrém 75 ml fogkrém leglényegesebb paraméterei

  • A hatékony G.U.M fogkrém érzékeny fogakra készült, és enyhíti az irritációt
  • Összetételének köszönhetően véd a fogszuvasodástól
  • Fluoridtartalommal rendelkezik
  • A termékösszetétel alapját természetes összetevők képezik
  • A fogkrém űrtartalma 75 ml
  • A fogmosást remekül kiegészíti a fogkrém mentolos íze
  • A gyöngéd G.U.M fogkrém megtartja a fogak egészségét és a gyönyörű mosolyt

Összetétel

Szorbit, Hydrated Silica, Mentha Piperita levél víz, Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Lauryl Glucoside, Xantán gumi, Aroma, Sodium Fluoride, Nátrium benzoát, Stevia Rebaudiana kivonat, Citromsav, Kálium-szorbát, Limonene

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem, Fluoriddal, BIO

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1665
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7630019904087

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15