Oldal frissítése

GUM Activital Q10 75 ml

5 5 értékelés
2 190 Ft

GUM Activital Q10 75 ml

Ahhoz, hogy a fogkrém kiemelkedően ápolja a fogaidat, válaszd ki a neked és igényeidnek leginkább megfelelő típust. A kiváló G.U.M fogkrém az univerzális típusba tartozik, amely segítségedre lesz a mindennapi szájápolásban. Megelőzi a kellemetlen ínygyulladást, amely fogvesztéshez vezethet. Többszöri használat esetén élvezni fogod, hogy a fogzománc megerősödik, és egy védőréteg alakul ki rajta. Emellett természetes fényt ad a fogaknak. A hozzáadott fluorid hatékonyan előzi meg a fogszuvasodást. Ínyed és fogaid is egészségesek lesznek, ha napi rendszerességgel használod. A nagyszerű G.U.M fogkrém térfogata je 75 ml. A príma mentolos íz a fogmosás után is megmarad. A friss leheletért, a ragyogó mosolyért és a fogak egészségéért ajánlott elkezdeni az isteni G.U.M fogkrém használatát a megfelelő minőségű fogkefével együtt.

A hatékony GUM Activital Q10 75 ml fogkrém figyelemre méltó paraméterei

  • Az általános G.U.M fogkrém alkalmas a mindennapi tisztálkodáshoz
  • Megelőzi a fogínyvérzés kialakulását
  • Az ismételt használat javítja a fogzománc minőségét
  • Fluoridtartalommal rendelkezik
  • A készítmény mennyisége 75 ml
  • Még jobb élményt kínál a fogkrém mentolos íze
  • A gyöngéd G.U.M fogkrém egészséges fogakat és ragyogó mosolyt biztosít

Összetétel

Glycerin, Aqua, Isomalt, Hydrated Silica, Szilícium-dioxid és propil-szteardimonium-klorid, Hydroxyethylcellulose, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Lauryl Glucoside, PEG-40, Hidrogénezett ricinusolaj, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Bisabolol, Punica Granatum gyümölcskivonat, Ubiquinone, Potassium Sorbate, Zingiber Officinale gyökérkivonat, CI42090, Ci47005

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fluoriddal

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1968
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7630019902472

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05