Oldal frissítése

GRoN BIO Pure Elements Cleansing Milk Aloe Vera 200 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GRoN BIO Pure Elements Cleansing Milk Aloe Vera 200 ml

A GRoN egy természetes kozmetikumokkal foglalkozó márka, amely elnyerte a COSMOS Organic tanúsítványát is, a vegán termékek széles választékát kínálják. Az egyéni összetételű termékeket kifejezetten az egyes bőrtípusok számára tervezik meg. A GRoN márka GRoN BIO Pure Elements arctisztító teje aloe verát és tengeri sót tartalmaz a gyengéd, mégis alapos bőrtisztítás érdekében. A semleges pH értékű és ritka lipideket tartalmazó összetételét a napraforgó-, jojoba- és mandulaolaj teszi teljessé. A GRoN tej használatával a bőröd tiszta, rugalmas és kifogástalanul táplált lesz. Az arctisztító tejet használhatod önmagában is más tisztító termékek használata nélkül. A BIO Pure Elements arctisztító tej egy olyan vegán termék, amelyet nem teszteltek állatokon.

A GRoN BIO Pure Elements Cleansing Milk Aloe vera 200 ml tisztító tej főbb jellemzői

  • A GRoN tisztító tej gyengéden és alaposan tisztítja meg a bőrt
  • Aloe verát tartalmaz tengeri sóval, ritka lipidekkel és növényi olajokkal
  • A BIO Pure Elements tisztító tej használata után a bőr rugalmas és tökéletesen táplált lesz
  • Vegán termék, nem tesztelték állatokon
  • Használhatod önmagában, más bőrtisztító termékek nélkül

Használat:
Használd az arctisztító tejet az arcodon, gyengéden masszírozd be a bőrbe. Ezután töröld le az arcodról egy tiszta, nedves törölközővel vagy mosd le langyos vízzel.

Összetétel:
Aqua (Water), Hordeum Vulgare Stem Water*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Prunus Amygdalu Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Glycerin***, Parfum (Fragrance)**, Benzyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Xanthan Gum, Tocopherol, Sodium Stearoyl Lactylate, Dehydroacetic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Maris Sal (Sea Salt), Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Chlorella Vulgaris Extract, Propanediol, Lactic Acid.
* ellenőrzöttbiogazdálkodásból származik** természetes illóolajok*** bio alapanyagokból készült


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Termék típusa

Termék típusa Gél

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum
Bőrtípus Normál
Kód:  KSPL340
Termékszám:  4260631130446

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20