Oldal frissítése

GRoN BIO Lip Pencil Rosy Bark 1,13 gramm

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GRoN BIO Lip Pencil Rosy Bark 1,13 gramm

A természetes kozmetikumokat gyártó GRoN cég COSMOS Organic tanúsítvánnyal rendelkezik és vegán termékek széles választékát kínálja. Az egyes formulákat minden bőrtípushoz egyedileg fejlesztik ki. Az ajakkontúr-ceruza a smink nélkülözhetetlen része. A GRoN BIO Lip Pencil kontúrceruza tökéletesen kiemeli az ajak körvonalát. Segítségével tetszés szerint rajzolhatod meg az ajak alakját. Megakadályozza a rúzs vagy a szájfény elkenődését, és meghosszabbítja azok tartósságát. A GRoN kontúrceruza baobabmag-olajat, kókusz-, jojoba- és avokádóolajat tartalmaz, amelyek táplálják az ajkat és hosszú távú hatást biztosítanak a karnaubaviasz segítségével.

Az 1,13 g-os GRoN BIO Lip Pencil Rosy Bark kontúrceruza fő jellemzői

  • A Rosy Bark színárnyalatú GRoN BIO Lip Pencil kontúrceruza tökéletesen kiemeli az ajak körvonalát
  • Megakadályozza a rúzs vagy a szájfény elmosódását
  • Baobabmag-olajat, kókusz-, jojoba- és avokádóolajat tartalmaz
  • A növényi olajok és a karnaubaviasz tartós hatást biztosít

Használat:
Rajzold körül az ajkadat a ceruza segítségével, majd töltsd ki rúzzsal.

Összetétel:
COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL*, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, COPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX*, MICA, SILICA, ORYZANOL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL*, ADANSONIA DIGITATA SEED OIL*, TOCOPHEROL, GLYCERYL UNDECYLENATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 75470 (CARMINE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES).

* bio tanúsítvánnyal
** természetes illat
*** természetes alapanyagokból készült


Kód:  DEKO3808
Termékszám:  4260631130583

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05