Oldal frissítése

GRoN BIO Essential Elements Eye Make-up Remover Hemp 125 ml

4,0 1 értékelés

GRoN BIO Essential Elements Eye Make-up Remover Hemp 125 ml

A GRoN a COSMOS Organic által hitelesített természetes kozmetikumokat gyártó cég, amely vegán termékek széles választékával büszkélkedhet. Egyedülálló formuláik minden bőrtípusra megoldást kínálnak. A GRoN BIO Essential Elements Eye Make-up Remover Hemp szemfestéklemosó víz- és olaj alapú termék, amely óvatosan, mégis alaposan távolítja el a szemekről a sminket anélkül, hogy zsíros érzést hagyna maga után. Kendermag olajat és gondoskodó ricinus-, mandula- valamint olívaolajat tartalmaz. A GRoN vegán termék, amelyet állatokon nem teszteltek.

A GRoN BIO Essential Elements Eye Make-up Remover Hemp 125 ml-es szemfestéklemosó legfőbb jellemzői

  • A kétfázisú BIO Essential Elements sminklemosó alaposan eltávolítja a szemekről a sminket
  • Víz- és olajbázisú kozmetikum
  • Kendermag olajat és ápoló ricinus-, mandula- valamint olívaolajat tartalmaz
  • Vegán termék, amelyet nem teszteltek állatokon 

Használata:
Használat előtt alaposan rázd fel a sminklemosót, hogy a két fázis összekeveredjen. Vidd fel a kapott emulziót egy pamut vattakorongra, és finoman távolítsd el a sminket.

Összetétel:
Aqua (Water), CaprylicGlycine/Capric Triglyceride, Hordeum Vulgare Stem Water [1], Ricinus communis (castor) seed oil [1], Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil [1], Benzyl Alcohol, Parfum (Fragrance) [2], Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil [1], Melissa officinalis (Lemon balm) leaf extract [1], Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil [1], Tocopherol (Vitamin E), Glyceryl OleateDehydroacetic Acid, Citric Acid, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Olea europaea (Olive) oil unsaponifiables, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.
 

[1] ellenőrzött biogazdálkodásból származik (összesen 26%)
[2] 100% természetes illatkeverék


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 12,5 ml

Típus

Terméktípus Szemlemosó

Specifikáció

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Száraz
Kód:  KSPL342
Termékszám:  4260631130477

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15