Oldal frissítése

GREENATURAL Homeopátiás, zöld tea, citrom, Bio, 75ml

2 090 Ft

GREENATURAL Homeopátiás, zöld tea, citrom, Bio, 75ml

A fogkrém a fogkefével együtt a szájhigiénia egyik alapja. Válaszd mindkét termékből a saját egyéni igényeidnek leginkább megfelelő típust. A remek GREENATURAL fogkrém az általános készítmények közé tartozik, amely gondoskodik a napi fogápolásról. A fogszuvasodással küzdő egyének szintén értékelni fogják a magasabb aminfluorid-százalékot, amely minimalizálja a baktériumpopulációt, ezáltal csökkenti a fogszuvasodást. Ez a természetes fogkrém gyengéden ápolja fogaidat és a szájüreget. Natúr, tisztán természetes összetevők kerültek bele. A nagyszerű GREENATURAL fogkrém űrtartalma je 75 ml. A príma gyümölcsös íznek köszönhetően a fogmosás mindenki számára kedvenc tevékenységgé válik. Az egészséges fogak, a fehér mosoly és a friss lehelet megőrzése érdekében javasoljuk az isteni GREENATURAL fogkrém használatát a megfelelő körültekintéssel kiválasztott fogkefével együtt.

Fogkrém GREENATURAL Homeopátiás, zöld tea, citrom, Bio, 75ml ...

A szuper GREENATURAL Homeopátiás, zöld tea, citrom, Bio, 75ml fogkrém alapvető paraméterei

  • Az általános GREENATURAL fogkrém megfelelő a szokásos napi szájápoláshoz
  • Speciális formulája védelmet nyújt a fogszuvasodás kialakulása ellen
  • Tele van a természetből származó összetevőkkel
  • A készítmény térfogata 75 ml
  • A fogmosást izgalmas élménnyé varázsolja a fogkrém gyümölcsös íze
  • A kíméletes GREENATURAL fogkrém segítségével hosszú ideig friss lesz a leheleted

Összetétel

Aqua (Water), Glycerin, Hydrated Silica, Sorbitol, Nátrium-mirisztoil-szarkozinát, Xylitol, Carrageen, Titanium Dioxide, Citrus limon (citrom) héj kivonat, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Bicarbonate, Citrus citrom (citrom) gyümölcs olaj, Citrus Aurantium Dulcis narancshéj olaj, Xanthan Gum, Magnolia Officinalis Bark Extract, cink-laktát, Nátrium-benzoát, Potassium Sorbate, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Limonene.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem, Természetes

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Gyümölcsös
Kód:  ZUB2165
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8052400934241

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10