Oldal frissítése

GREENATURAL Bio orbáncfű és boróka 100 ml

3 890 Ft

GREENATURAL Bio orbáncfű és boróka 100 ml

Szeretnéd, ha a lábad tökéletesen puha és hidratált lenne? Akkor vedd meg a jól ismert GREENATURAL márkájú lábkrémet. A készítmény fájó lábakra és bőrkeményedésre első osztályú megoldást kínál. A lábkrém fő hatása a következőre irányul: hidratáló, védő és regeneráló hatás. Hatékonyan megbirkózik az érdes és száraz bőrrel. Garantálja a bőr gyors és mély regenerálódását. Megfelelő ápolást biztosít az igénybevett lábaknak. Telis-tele van a természetből származó minőségi összetevőkkel. A megbízható GREENATURAL lábápoló krém űrtartalma: 100 ml.

GREENATURAL Bio orbáncfű és boróka 100 ml termék legfőbb jellemzői

  • Bőröd kellemesen puha és hidratált lesz
  • Fájó lábakra és bőrkeményedésre első osztályú megoldást nyújt
  • Hatás: hidratáló, védő és regeneráló
  • A száraz bőrt eltünteti és csak a gyönyörűen hidratált bőr marad
  • A kiváló GREENATURAL lábápoló krém gyorsan és mélyen hidratálja a bőrt
  • Védi a megterhelt lábat
  • Természetes összetevőkből áll
  • A nagyszerű GREENATURAL hidratáló lábkrém max. űrtartalma: 100 ml

Összetétel

Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Menthol, Gluconolactone, Butyrospermum parkii (Shea) Butter , Mentha piperita (Peppermint) Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Tocopherol, Chondrus crispus Powder, Xanthan Gum, Ascorbic Acid, Retinyl Acetate, Melaleuca alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Aesculus hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Hypericum perforatum Extract, Juniperus communis (Juniper) Fruit Extract, Melissa officinalis Leaf Extract, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Extract, Vitis vinifera (Grape) Leaf Extract, Glucose, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, d-Limonene , Benzyl Alcohol, Linalool

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Terméktípus

Terméktípus Krém

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Védő, Regeneráló

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Fájó lábakra, Bőrkeményedésre

Összetétel

Összetétel jellemző Alkoholmentes, Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű
Kód:  NOH187
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8052400930199

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10