Oldal frissítése

GREEN PHARMACY Shampoo For Oily Scalp and Dry Ends Ginseng 350 ml

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GREEN PHARMACY Shampoo For Oily Scalp and Dry Ends Ginseng 350 ml

Ginseng sampon a fejbőr és a száraz hajszálat zsírosításához. A GREEN PHARMACY sampon, amely növényi kivonatok káros parabének és színezékek nélkül történő felhasználására törekszik, tartalmaz ginzenggyökér-kivonatot, amelyet a természetes kozmetikumok évszázadok óta elismernek, és a faggyúmirigyek szabályozásával a haj a gyökértől egészen a hajvégekig egészséges, selymes és természetes fényű. Erősíti a hajgyökereket és megakadályozza a hajhullást. A sampon rendszeres használatával a hajad hosszabb ideig szép, egészséges, hidratált, elasztikus és fényes marad. Ebben a gyógynövényes samponban minden megtalálható, amit a természet nyújt.

A GREEN PHARMACY Ginseng sampon legfontosabb jellemzői

  • GREEN PHARMACY Sampon zsíros fejbőrre és száraz hajvégekre
  • Parabének, színezékek, SLS, SLES nélkül
  • Tartalmaz ginzeng gyökérkivonatot, amely szabályozza a faggyúmirigyeket és hidratálja a hajvégeket
  • Erősíti a haj gyökereit és megakadályozza a hajhullást

Használat:
Alkalmazz kis mennyiségű sampont a nedves hajra, habosítsd fel és finoman masszírozd a fejbőrbe.Alaposan öblítsd le. Ismételd meg, ha szükséges.
Összetétel:
Aqua, Sodium Myreth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, PEG-12 Dimethicone, Panthenol, Polyquaternium-10, Panax Ginseng Root Extract, Parfum, Propylene Glycol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone


Összetétel

Víz, Nátrium-miret-szulfát, Kókuszamidopropil-bétain, DEA kokamid, Lauril-glükozid, nátrium-klorid, PEG-12 Dimethicone, Panthenol, Polyquaternium-10, Panax Ginseng gyökér kivonat, parfüm, propylenglykol, citromsav, nátrium-benzoát, benzil-alkohol, metilklorizotiazolinon, metilizotiazolinon

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Szilikonmentes, Szulfátmentes, Természetes összetevőjű

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Zsíros, Sérült

Űrtartalom

Űrtartalom 350 ml
Kód:  VLS843
Termékszám:  5904567050285
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10