Oldal frissítése

GREEN PHARMACY Csalán - sampon normál hajra 350 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GREEN PHARMACY Csalán - sampon normál hajra 350 ml

A GREEN PHARMACY sampon normál hajra készült, növényi kivonatokat tartalmaz káros parabének és színezékek nélküli. Egészséges, szép és természetes ragyogást biztosít a hajnak, miközben megelőzi a hajhullást és korpásodást. A csalánkivonat, amelyet a természetes kozmetikumokban évszázadok óta használnak, szabályozza a faggyúmirigyeket, megakadályozza a hajhullást és harcol a korpásodás ellen. Ugyanakkor javítja a fejbőr mikrocirkulációját, serkenti a hajhagymákat és energiát ad a hajnak növekedésükhöz. A hajad egészséges, hidratált, rugalmas és ragyogó lesz. Ebben a gyógynövényes samponban mindent összegyűjtöttünk, amit a természet nyújt.

A GREEN PHARMACY sampon legfontosabb jellemzői

  • GREEN PHARMACY sampon a normál és könnyen zsírosodó illetve korpásodásra hajlamos hajra
  • Parabének, színezékek, SLS, SLES nélkül
  • Tartalmaz csalánkivonatot, amely szabályozza a faggyúmirigyeket
  • A hajat erősíti és regenerálja, javítja a vérkeringést a fejbőrön
  • Segíti a korpásodás és hajhullás megakadályozását.

Használat:
Vigyél fel kis mennyiségű sampont a nedves hajra, habosítsd fel és finoman masszírozd a fejbőrbe. Alaposan öblítsd le. Ismételjd meg, ha szükséges.
Összetétel:
Aqua, Sodium Myreth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Panthenol, Urtica Dioica (Nettle)  Extract, PEG-12 Dimethicone, Polyquatermium-10, Citric Acid, Parfume, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Butylphenyl Methylopropional, Linalool, Citronellol



Összetétel

Víz, Nátrium-miret-szulfát, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Nátrium-klorid, PEG-12 Dimethicone, Panthenol, Polyquaternium-10, csalánkivonat, Parfüm, Propylene Glycol, Citromsav, Nátrium-benzoát, Benzilazol Metilizotiazolinon, Linalool

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Szilikonmentes, Szulfátmentes, Természetes összetevőjű, Vitaminos

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Hatás

Hatás Korpa, Fényesítő hatás

Haj típusa

Haj típusa Zsíros, Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 350 ml
Kód:  VLS840
Termékszám:  5904567050254
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20