Oldal frissítése

GRAHAM HILL Beard Care Set

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GRAHAM HILL Beard Care Set

A GRAHAM HILL Beard Care Set-et nem csak utazáskor fogod értékelni. A luxus szürke táskában három terméket találsz gyönyörű kék üvegekben. A készlet tisztítóport, balzsamot valamint egy bőr- és szakállolajat tartalmaz. Imádni fogod a tisztítóport. Vízzel érintkezve gazdag habot képez, amely hatékonyan tisztítja a szőrszálakat és az arcbőrt. Az Arnage balzsam nyugtat és táplál, míg az olaj gyorsan regenerál és egészséges megjelenést kölcsönöz a szakállnak. A készlet gyönyörű ajándék is lehet, amely minden szakállas férfinak örömet okoz. 

A GRAHAM HILL Beard Care Set legfontosabb jellemzői

  • Luxus kozmetikai készlet szakállas férfiaknak
  • A GRAHAM HILL készlet tisztítóport, balzsamot és szakállolajat tartalmaz
  • A Rascasse por gazdag habot képez, amely hatékonyan tisztítja a szakállat és a bőrt egyaránt  
  • A tonik nyugtatja és védi a bőrt
  • Az olaj regenerálja a szakállat és egészséges kinézetet kölcsönöz neki
  • Ideális utazáshoz 
  • Ajándéknak is alkalmas 

Tartalom: 
RASCASSE Beard Wash Cleansing Powder (40 g)
ARNAGE Face and Beard Balm (100 ml)
MULSANNE Relaxing Beard Oil (30 ml)

Összetétel

RASCASSE szakállmosó tisztító por: Nátrium-lauril-glutamát, Oryza Sativa (rizs) keményítő, Talc, Szacharóz-sztearát, Maltodextrin, Allantoin, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Nátrium-lauril-szulfát, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Juniperus Virginiana olaj, Citrus Aurantium Dulcis narancshéj olaj, Szubtilizin, Lipáz, Limonén MULSANNE Relaxáló szakállolaj: Kapril-kaprikus/kaprikus/szukcinikus triglicerid, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Parfüm, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citral ARNAGE arc- és szakállbalzsam: Aqua, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride Limnanthes Alba magolaj, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane, Izoamil-l Laurát, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Arginine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfüm, Diizosztearoil-poligliceril-3-dimer-dilinoleát, Glyceryl Stearate Citrate, Xantán gumi, Menthol, Sodium Hyaluronate, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citral

Paraméterek

Illatanyag

Illat Illatosított

Terméktípus

Terméktípus Ajándékszett

Hatás

Hatás Hidratál, Lágyít
Kód:  HOL695
Termékszám:  4034348105222

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15