Oldal frissítése

GRAHAM HILL Arnage Face and Beard Balm 100 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GRAHAM HILL Arnage Face and Beard Balm 100 ml

A Graham Hill Arnage arc- és szakállnyugtató balzsam minden normál bőrű férfi számára alkalmas, aki szeret vigyázni magára. Használja borotválkozás után, amikor az irritált bőr megnyugtatására van szüksége, vagy napi ápolásként a szakáll és az arc ápolására. Az arginin aminosavnak köszönhetően bőre rugalmasabb lesz, a panthenol és a jojobaolaj gondoskodik a táplálásról, a kellemes illat pedig a méz, az ámbra, a menta és az eukaliptusz friss jegyeit garantálja. Használja a Graham Hill Balzsamot minden nap, és bőre védettnek és felfrissültnek fogja érezni magát.

GRAHAM HILL Arnage arc- és szakállbalzsam főbb jellemzői

  • A jojobaolaj és a panthenol táplálja a bőrt.
  • Az arginin aminosav biztosítja a rugalmasságot
  • Méz, ámbra, menta és eukaliptusz illata kellemes
  • A GRAHAM HILL Arnage arc- és szakállbalzsam csak borotválkozás után és napi bőrápolásként használható.

Bőrtípus:
Normál bőrre

Használat:
Masszírozza be, hogy megnyugtassa a bőrt borotválkozás után az arc és a nyak területén, vagy a napi bőr- és szakállápolási rutin részeként.

Összetétel

Aqua, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride Limnanthes Alba magolaj, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane, Izoamil-l Laurát, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Arginine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfüm, Diizosztearoil-poligliceril-3-dimer-dilinoleát, Glyceryl Stearate Citrate, Xantán gumi, Menthol, Sodium Hyaluronate, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citral

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Típus

Típus Balzsam borotválkozás után
Kód:  HOL690
Termékszám:  4034348580524

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15