Oldal frissítése

GRACE COLE Ajándékdoboz fürdőtermékekkel - Narancs és Ylang Ylang, 5db

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GRACE COLE Ajándékdoboz fürdőtermékekkel - Narancs és Ylang Ylang, 5db

A GRACE COLE kozmetikai cég készítményeiben a luxust, az időtlenséget és a kifinomultságot ötvözi. A Luxury Bathing ajándékcsomag ennek bizonyítéka. A narancs és az ylang ylang gyümölcsös friss illatával, amelyet a menta, a zsálya és a jázmin finom jegyei egészítenek ki, az érzékeket az egyedülálló pillanat intenzívebb érzékelésére serkenti. Varázslatos ajándékcsomag fürdőtermékekkel - Narancs és Ylang Ylang nem csak karácsonyra lehet nagyszerű ajándék. A GRACE COLE kozmetikai szett testápolót, kéz- és körömápolót, tusfürdőt, fürdőgyöngyöket és fürdőszivacsot tartalmaz.

A GRACE COLE - The Luxury Bathing Company Narancs és Ylang Ylang ajándékcsomag, 5 db fő jellemzői

  • GRACE COLE egyesíti a luxust, az időtlenséget és a kifinomultságot.
  • Ajándékdoboz fürdőtermékekkel - Narancs és Ylang Ylang testápolási termékeket tartalmaz
  • A kozmetikai készlet a narancs és az ylang ylang gyümölcsös, friss illatával gyönyörködtet, amelyet a menta, a zsálya és a jázmin finom jegyei egészítenek ki.
  • GRACE COLE biztosítja egy egyedülálló pillanat intenzívebb érzékelését
  • Tartalmaz testápolót, kéz- és körömápolót, tusfürdőt, fürdőgyöngyöket és fürdőszivacsot.
  • A mindennapi testápolást felejthetetlen rituálévá varázsolja.

Csomag tartalma:
Testápoló krém 50 ml
Kéz- és körömápoló krém 50 ml
Tusfürdő gél 50 ml
Fürdőgyöngyök 80 g
Fürdőszivacs

Összetétel

Testápoló/ kéz- és körömápoló krém: Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glicerin, Cetearil-alkohol, Gliceril-sztearát, PEG-100 Stearate, Palmitic Acid, Dimetikon, Phenoxyethanol, Sztearinsav, Parfüm (Fragrance), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Chlorphenesin, Nátrium-hidroxid, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Geraniol, CI 17200 (Red 33), CI 19140 (sárga 5). Testápoló: Aqua (Water), Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-klorid, Glicerin, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide MEA, Parfüm (Fragrance), DMDM Hydantoin, Chlorphenesin, Disodium EDTA Citromsav, Cocos Nucifera (kókuszdió) olaj, Hexyl Cinnamal, CI 17200 (Red 33), CI 19140 (sárga 5), CI 42090 (kék 1). Fürdő kaviár: Karbamid, Mica, Parfüm (Fragrance), Allantoin, Benzophenone-4, Hexyl Cinnamal.

Paraméterek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 5 db
Csomag tartalma Fürdőgyöngyök, Kézkrém, Mosó szivacs, Tusfürdő, Testápoló krém
Kód:  KSDS1775
Termékszám:  5055443690740
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20