Oldal frissítése

got2b Phenomenal, 100ml

4,3 8 értékelés
2 590 Ft

got2b Phenomenal, 100ml

Unalmasnak találod a hajad? Válj ki a középszerű tömegből, és mutasd meg valódi énedet a világnak! A SCHWARZKOPF GOT2B PhenoMENal hajformázó krém azok számára készült, akik nem akarnak szürke kisegerek maradni. Elegáns, könnyen igazítható frizuráddal kitűnhetsz a tömegből.

Foontosabb termékjellemzők

  • A tartás erősségi foka: 4 
  • Természetes megjelenés és ragyogás
  • Dúsítja a hajat
  • Nem szárad ki

Természetes megjelenés és ragyogás

Képlékenység és alakíthatóság - ezek a Schwarzkopf GOT2Bfőbb PhenoMENal hajformázó krém főbb jellemzői. E készítmény segítségével olyan emlékezetes alakzatokat formálhatsz a fejedre, amelyeknek az egész környezeted a csodájára jár. Azt szeretnéd, hogy frizurád természetes hatást keltsen, és a hajad ragyogó legyen? Máris teljesült a kívánságod. A kiegyensúlyozott összetételű krém segítségével ez könnyen elérhető. Ráadásul az illata is kellemes.   

Hatások:
Természetes megjelenés, ragyogó haj.

Hajtípus:
Minden hajtípushoz.

Alkalmazás:
Megfelelő mennyiségű SCHWARZKOPF GOT2B PhenoMENal hajformázó krém bedörzsölését követően gondosan és óvatposan igazítsd el a rakoncátlan szálakat. 
 
Összetevők:
Víz, petrolátum, 12-15 szénatomos alkil-benzoát, vp/va kopolimer, Copernicia cerifera Cera, sztearinsav, ozokerit, palmitinsav, hidrogénezett növényi olaj, sztearet-21, glicerin, sztearil-sztearát, dimetikon, parfüm, PPG-5-ceteth-20, sztearil-alkohol, fenoxi-etanol, amino-metil propanol, C 14-15 alkoholok, pantenol, metilparaben, etilparaben, akrilát/10-30 szénatomos alkil-akrilát térhálós polimer, citronellol, propilén-glikol, linalool, limonén, citrál, geraniol.

Paraméterek

Típus

Termék típusa paszta

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Sorozat szerint

Sorozat szerint Got2b

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Kócolódás ellen, Külső hatások ellen

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Simító

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  STL117
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000100929899
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05