Oldal frissítése

got2b Guardian Angel - hővédő, 200ml

4,3 5 értékelés
2 290 Ft

got2b Guardian Angel - hővédő, 200ml

Ahogy a neve is sugallja, ez a termék, angyali védelmet nyújt a hajának a hő okzta károsodás ellen. Ez a készítmény védi a hajat a hajgöndörítők, vasalók, vagy a 220 °C.-os hajszárítókkal szemben

A hajvédő spray legfontosabb jellemzői: 

  • A haj védelme magas hőmérsékleten
  • angyali védelem
  • Szenvedélyes ragyogás és csillogás

alkalmazás:
Szárítsa haját "törölköző szárazra", majd fújja-és már használhatja is a hajsütő vasát vagy hajszárítóját. Soha ne használjon hajsütővasat a nedves hajára! Abban az esetben, ha eltömődött a porlasztó, mossa le meleg vízzel.

Haj típus:
A hő által sérült hajrtípusra.

Összetevők:
Aqua, Alcohol Denat., VP / VA kopolimer, Laurdimonium hidroxipropil hidrolizált búzaprotein, Parfüm, cetrimónium-klorid, nátrium-benzoát, hidrolizált selyemprotein, butilén-glikol, a foszforsav, Hexil-fahéjaldehid, linalool, Phenoxyethnanol, Kálium-szorbát, limonén, benzil-szalicilát, Butylphenyl Methylpropional, citronellol, benzil-benzoát, Benyzl-alkohol, metil-parabén.

Paraméterek

Típus

Termék típusa Spray

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Sorozat szerint

Sorozat szerint Got2b

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Hajvasalás károsító hatása ellen, Hajszárítás károsító hatása ellen

Hatás

Hatás Fényesítő hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  VLS432
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000100591379
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15