Oldal frissítése

got2b Chaotic, 100 ml

4,5 8 értékelés
2 990 Ft

got2b Chaotic, 100 ml

Túl unalmasnak találod a hajad? Tűnj ki a tömegből és mutasd meg magad. Mindenkinek, aki nem akar szürke kisegér lenni, itt a Schwarzkopf GOT2B Chaotic 100 ml. Segítségével stílusos és plasztikus frizurát varázsolhatsz.

Legfontosabb jellemzők

  • 2-es rögzítési erősségű hajformázó paszta
  • Strandot idéző stílusú, laza megjelenés
  • Dúsabbá teszi a hajat
  • Kellemes illatú

Vad, kócos megjelenés

Sokoldalúság és alakíthatóság - ezek Schwarzkopf GOT2B Chaotic hajformázó pasztájának legfontosabb jellemzői. Segítségével felejthetetlen frizurákat hozhatsz létre, amelyek garantáltan lenyűgözik környezetedet. Szeretnéd, ha hajad azt a benyomást keltené, mintha most léptél volna ki az óceán hullámai közül? Íme. Ez a kiegyensúlyozott összetételű paszta segít megvalósítani. Kellemes illattal.

 

Hatások:
A kócos, strandot idéző megjelenés létrehozására.

Hajtípus:
Minden hajtípusra.

Alkalmazás:
Egyenletesen vidd fel a megfelelő mennyiségű Schwarzkopf GOT2B Chaotic pasztát a hajra, majd óvatosan, tincsenként formázd.
 
Összetevők:
Aqua, Isopropyl Myristate, Oleth-10, Octylacrylamide /Acrylates), Butylaminoethyl Methacrylate, Copolymer, Petrolatum, Copemicia Cerrifera Cera, Stearic Acid, Palmitic Acid, Butylene Glycol, Ceteth-2, Parfum, Phenoxyethanol, Aminomethyl Propanol, Cera Microcristallina, Paraffin, PEG-45M, Methylparaben, Ethylparaben,Benzyl Alcohol, Propylene Glycol, Benzoic Acid, Geraniol, CI 42090, CI 60730.

 

Paraméterek

Típus

Termék típusa Gumi

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Sorozat szerint

Sorozat szerint Got2b

Rögzítés szöge

Tartás Közepes fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Nem rendelkezik hajvédelemmel

Hatás

Hatás Hullámosító, Nedves megjelenés

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  STL112
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000100366410
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15