Oldal frissítése

GOLDWELL Roughman hajformázó krém 100 ml

5 7 értékelés

GOLDWELL Roughman hajformázó krém 100 ml

A Goldwell Roughman egy luxus hajformázó krém, amely alkalmas minden hajtípushoz. Ez az egyedülálló hajformázó krémes  állagával biztosítja az azonnali és egésznapos tartást és a divatost matt hatást, hatékonyan szelidíti meg még a nagyon makacs, száraz hajat is, maximális tartást, dússágot és jobb szerkezetet biztosítva. A krém nagyon gyorsan biztosít tartást, anélkül, hogy elnehezítené vagy szárítaná a hajat, emellett védi és megőrzi a haj színének mélységét és ragyogását, emellett puhává és erősen tartóvá varázsolja a hajat. 
Alkalmazás:
Alkalmazd száraz vagy nedves hajon és formázd a frizurát azonnal.
Hatások:
Az eredmény tökéletes, matt és hosszantartó frizura.

Jellemzők:
A termék minden hajtípusra megfelelő.

Kiszerelés:
100ml

Összetétel:
Aqua (Water/EAU), Petrolatum, Ozokerite, Calcium Sulfate, Trilaureth-4 Phosphate, Propylene Glycol, Silica, VP/VA Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Beeswax/Cera Alba, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Niacinamide, Polysilicone-9, Calcium Pantothenate, Bambusa Vulgaris (Bamboo) Shoot Extract, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Cetrimonium Chloride, Sodium Starch Octenylsuccinre, Maltodextrin, Sorbitol, BHT, Pyridoine, HCI, Phenylpropanol, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Fragrance/Parfum.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Hatás

Hatás Rögzítés

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: UV fénnyel szemben, Kócolódás ellen
Kód:  KSVL1180
Termékszám:  4021609275411

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20