Oldal frissítése

GOLDWELL Dualsenses Curls & Waves Hydrating Serum Spray öblítés nélküli ápolás hullámos és göndör hajra 150 ml

4 890 Ft

GOLDWELL Dualsenses Curls & Waves Hydrating Serum Spray öblítés nélküli ápolás hullámos és göndör hajra 150 ml

Ha tökéletesen elkészített és hibátlanul formázott frizurát biztosító készítményt keresel, próbáld ki, hogyan hat ez a hajspray a kitűnő GOLDWELL márkától. Alakítsd úgy a megjelenésed, hogy egyedülálló legyen és egész nap változatlan maradjon. Összetételének és illatának köszönhetően férfiaknak és nőknek is megfelel. Biztosítja a haj ragyogó megjelenését, és segít kialakítani a tökéletes és elegáns frizurát. A csomagolásban található készítmény űrtartalma 150 ml. Élvezd a professzionális eredményeket ezzel a hajsprayvel az elsőrangú GOLDWELL márkától, és hozd létre a saját, eredeti frizuráidat, amelyekkel megmutathatod a világnak az egyéni stílusodat!

A kiváló GOLDWELL Dualsenses Curls & Waves Hydrating Serum Spray öblítés nélküli ápolás hullámos és göndör hajra 150 ml hajspray mérvadó tulajdonságai

  • A kiváló GOLDWELL hajspray segít tökéletes frizurát létrehozni
  • Könnyű alkalmazni
  • Férfiaknak és nőknek is alkalmas
  • Káprázatos fénnyel derít fel
  • Hidratálást nyújt a száraz hajnak
  • Professzionális kozmetikum megjelöléssel dicsekedhet
  • Az elsőrangú GOLDWELL hajspray térfogata 150 ml

A kiváló GOLDWELL spray kifejezetten a következő hajra alkalmas:

hullámos és göndör

Összetétel

Víz (Aqua, Eau) - Alcohol Denat - VP/VA Copolymer - Dimetikon - DI-C12-18 Alkyl Dimonium Chloride - Polyquaternium-11 - Ceteartrimonium Chloride - Citromsav - Isopropyl Alcohol - Panthenol - PEG/PPG-14/4 dimetikon - nátrium PCA - sztirol/VP kopolimer - glicerin - ammónium-hidroxid - benzofenon-4 - dimetikonol - hidrolizált tejfehérje - propilénglikol - tokoferil-acetát - oktil-dodecil PCA - amodimetikon - benzil-alkohol - C11-15 Pareth-7 - Laureth-9 - Trideceth-12 - Glikoproteinek - Ecetsav - Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate - Salix Nigra Bark Extract - Szorbinsav - Kálium Szorbát - Nátrium Benzoate - Phenoxyethanol - Parfum (illatanyag) - Citronellol - Limonene - Linalool - CI 42053 (Zöld 3) - CI 15510 (Narancs 4) - CI 19140 (Sárga 5).

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Haj típusa

Haj típusa Hullámos és göndör

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Szérum
Kód:  BRmisc0545
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4021609062219

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05