Oldal frissítése

GLYNT Volume Shampoo 250 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GLYNT Volume Shampoo 250 ml

Szeretnéd, ha a hajad elbűvölően szép és egészséges lenne? Akkor a(z) Glynt 250 ml űrtartalommal bíró samponja biztosan magával ragad. Elsősorban azoknak a szőkéknek ajánlott, akik előnyben részesítik a hűvös szőke színt. Természetesen ez a sampon nem helyettesíti a rendszeres hajmosást, ugyanakkor nagyszerű módja a szín világosításának. A(z) GLYNT Volume Shampoo 250 ml festett, finom szálú és normál hajra kiváló választás. Női és férfi hajra tökéletes. Feltéve, hogy szeretsz folyékony (klasszikus) konzisztenciájú samponokat használni, ez a típus biztosan tetszeni fog. Látványosan dús hatást eredményez. Csillogó hatást biztosít. Ha tökéletesen hidratált hajra vágysz, ezt a sampont érdemes kipróbálnod, nem fog csalódást okozni.

A(z) GLYNT Volume Shampoo 250 ml sampon fontosabb jellemzői

  • Használatával a haj szép és egészséges lesz
  • Semlegesíti a kellemetlen sárgás tónusokat
  • A(z) Glynt sampon maximális űrtartalma 250 ml
  • Ideális választás festett, finom szálú és normál hajra
  • Férfiaknak és nőknek is tökéletes
  • Dús hatást eredményez
  • Fényes ragyogást biztosít
  • Tökéletesen hidratálja a hajat
  • A(z) GLYNT Volume Shampoo 250 ml sampon típusa: folyékony (klasszikus)

Összetétel

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Disosium Cocoyl Glutamate, Bambusa Vulgaris hajtáskivonat, Panthenol, Zingiber Officinale gyökérkivonat, Fucus Vesiculosus kivonat, Cassia hidroxipropiltrimónium-klorid, Szulfátos ricinusolaj, Dicaprylyr Ether, Heptil-glükozid, Maltodextrin, Lauril-alkohol, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Parfum, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Geraniol, CI42090

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Hidratáló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  KSVL6310
Termékszám:  4034348011059

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05