Oldal frissítése

GLYNT Hydro Shampoo 250 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GLYNT Hydro Shampoo 250 ml

Szeretnéd, ha a hajad mindig szép és egészséges lenne? Ez esetben a(z) Glynt 250 ml űrtartalommal bíró samponja biztosan magával ragad. Kifejezetten azoknak a szőkéknek ajánlott, akiknek a hűvös szőke szín tetszik igazán. Természetesen ez a típusú sampon nem helyettesíti a rendszeres hajmosást, viszont a szín világosítására ideális. A(z) GLYNT Hydro Shampoo 250 ml festett, minden hajtípusra, normál és száraz hajra pompás választás. Női és férfi hajra tökéletes. Amennyiben szeretsz folyékony (klasszikus) konzisztenciájú samponokat használni, ez a típus biztosan tetszeni fog. Ragyogó hatást biztosít. Ha ragyogó és hidratált hajra vágysz, ezt a sampont érdemes kipróbálnod. Különleges összetételének hála páratlan tápláló sampon.

A(z) GLYNT Hydro Shampoo 250 ml sampon főbb jellemzői

  • Használatával a hajad gyönyörű és egészséges lesz
  • Semlegesíti a sárgás tónusokat
  • A(z) Glynt sampon teljes űrtartalma 250 ml
  • Minden hajtípusra pompás választás
  • Nőknek és férfiaknak is tökéletes
  • Fényes ragyogást biztosít
  • Mélyen hidratálja a hajat
  • Mélyrehatóan táplálja a hajszálakat
  • A(z) GLYNT Hydro Shampoo 250 ml sampon típusa: folyékony (klasszikus)

Összetétel

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Kokozilmetil-glükamid, Disosium Cocoyl Glutamate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Fucus Vesiculosus kivonat, Acacia Victiriae gyümölcskivonat, Santalum Acuminatum (Quandong) gyümölcskivonat, Citrus Glauca gyümölcskivonat, Panthenol, Cassia hidroxipropiltrimónium-klorid, Nátrium-metil-oleoil-turát, Behenoyl Pg-trimónium-klorid, Disodium Cocoamphodiacetate, Szulfátos ricinusolaj, Citric Acid, Heptil-glükozid, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum, Propylene Glycol, Glicerin Formal, Hexilén-glikol, Maltodextrin, Poliészter 37, Linalool, Limonene, Hydroxycitronellal, Citronellol, Glicerin, Geraniol, CI 42090, Citral, Benzil-alkohol, BenzylSalicylate

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett, Minden hajtípusra, Normál, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  KSVL6309
Termékszám:  4034348011011

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20