Oldal frissítése

Glucadent eszközkefe Ultrasoft

1 490 Ft

Glucadent eszközkefe Ultrasoft

Dočasně lze uložit popisek i bez propsání do iframu, avšak takový popisek (s červenou hláškou) nesmí na web!

A felirat benyújtásakor ne maradjon szerkesztési módban, amikor elmenti . A leírást mindig az ifram-ba kell másolni, hogy egy zöld üzenet jelenjen meg!


Fogkefe - extra puha = 4700 szál - gyártott a Cseh Köztársaságban (SPOKAR) - ívelt kefe nyak - kék és fehér kivitel A Glucadent aktiv extra puha fogkefe merev, ívelt fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű és kényelmes fogást minden helyzetben. A kefe hosszú, ívelt nyakának köszönhetően a fogak minden része, különösen a hátsó fogak könnyen elérhető. A kefefej nagyon sűrűn van felszerelve kiváló minőségű, lekerekített végű finom szálakkal. Ezek a szálak hatékonyan távolítják el a fogplakkot, és gyengéd az ínyekre. A Glucadent aktiv kefe ULTRASOFT szálakkal (több mint 4700 szál) nagyon finom és érzékeny ínyekhez alkalmas.

„>

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fajta

Kefe fajtája Klasszikus

Típus

Típus Kézi

Sörték

Sörtekeménység Ultra soft
Sörték száma 4 700

Anyag

Kefe anyaga Műanyag

Darabszám

Darabszám 1 db
Kód:  SPOGLUZS489
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3902393

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20