Oldal frissítése

GLANZ MEISTER KLARSPÜLER Mosogatógép öblítő 920 ml

4,7 21 értékelés
1 390 Ft

GLANZ MEISTER KLARSPÜLER Mosogatógép öblítő 920 ml

Tökéletesen tiszta edényeket vehetsz ki a mosogatógépből foltok nélkül. Ez a Glanz Meister öblítővel érhető el, amely hatékonyan megakadályozza a vízkő lerakódását. Emellett megkönnyíti a víz párolgását, így az edények tökéletesen szárazak, tiszták és csillogóak lesznek. A Glanz Meister mosogatógép öblítőnek köszönhetően a mosogatógépből való kivételt követően nem kell többé száraz ruhával fényesítened a poharakat, hogy megszabadulj a foltoktól és a vízcseppektől. A termék könnyen adagolható és nagyszerű munkát végez.

A Glanz Meister mosogatógép öblítő fő jellemzői

  • A termék tökéletesen tiszta edényeket biztosít foltok nélkül
  • A Glanz Meister öblítő megakadályozza a vízkő lerakódását
  • Elősegíti a víz párolgását
  • Az edények tökéletesen szárazak, tiszták és fényesek lesznek
  • A Glanz Meister mosogatógép öblítő könnyen adagolható
  • Megkönnyíti a munkádat és megbízható

Figyelmeztetés:
A Glanz Meister erősen tűzveszélyes folyadék és gőz. Súlyos szemirritációt okoz. Védd a terméket a hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól. Ne dohányozz a közelében. Ne rázd fel a flakont. Gyermekek elől elzárva tartandó, és kerüld a bőrrel és szemmel való érintkezést. Bőrrel való érintkezés után alaposan mosd le szappannal és vízzel. Szembe jutás esetén néhány percig folyó víz alatt öblítsd ki. Ha a probléma továbbra is fennáll, fordulj orvoshoz. További használat előtt mosd ki a szennyezett ruházatot.

Összetevők:
> 5% nemionos felületaktív anyagok, tartósítószerek


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Mosogatás

Űrtartalom

Űrtartalom 920 ml
Kód:  CIS1069
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4260418931525

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10