Oldal frissítése

Glade by Brise Sense&Spray Collection Bali szantálfa és jázmin automata légfrissítő 1 + 18 ml

4,7 9 értékelés
5 090 Ft

Glade by Brise Sense&Spray Collection Bali szantálfa és jázmin automata légfrissítő 1 + 18 ml

Intelligens légfrissítő, amely épp akkor lép működésbe, amikor szükség van rá. GLADE Brise Sense&Spray Bali szantálfa automata légfrissítő mozgásérzékelővel. Az érzékelő 20 percenként szabadítja fel az illatot, de csak akkor, ha mozgást érzékel. Abban az esetben, ha mozgás nem érzékelhető, kikapcsol. Mindemellett azonnali extra frissítésre is lehetőség van az instant aktiváló gomb segítségével. Lenyűgöző designjának köszönhetően minden lakásnak pompás kiegészítőjévé válik. Biztonsági figyelmeztetés: ártalmas a vízi élővilágra, gyermekektől elzárva tartandó, illatokra túlérzékeny személyek csak körültekintően használhatják.
Összetétel: (z)-3-hexenyl salicylate; [3r-(3.alpha.,3a.beta.,6.beta.,7.beta.,8a.alpha.)]-octahydro-6-methoxy-3,6,8,8-tetramethyl-1h-3a,7-methanoazulene; 1-(2,5,10-trimethylcyclododeca-2,5,9-trien-1-yl)ethanone; 1-(5,5-dimethyl-1-cyclohexen-1-yl)pent-4-en-1-one; 1,2,3,4,4.alpha.,7,8,8.alpha.-octahydro-2,4.alpha.,5,8.alpha.-tetramethyl-1-naphthyl formate; 2,4-dimethyl-3-cyclohexene carboxaldehyde; benzyl acetate; benzyl alcohol; citrus limon (lemon) peel oil; coumarin; decanal; dihydro pentamethylindanone; dipropylene glycol; ethyl hydroxypyrone; ethyl trimethylcyclopentene butenol; ethyl vanillin; ethylene brassylate; eugenol; heliotropine; ionone; isoeugenol; isopropylideneglycerol; linalool; linalyl acetate; methyl Ionones; methylbenzyl acetate; methyldihydrojasmonate; pogostemon cablin oil; tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes; tricyclo(5.2.1.02,6)dec-4-en-8-yl acetate; vanillin

 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Automata - gép

Űrtartalom

Űrtartalom 18 ml

Tulajdonságok

Illat Üde
Használat Univerzális
Használható Újratölthető
Intenzitás beállítása Nem
Kód:  OSV067
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5000204075236

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05