Oldal frissítése

GLADE by BriseOne Touch Tisztaság Illat, utántöltő 3x10 ml

5,0 18 értékelés
3 650 Ft

GLADE by BriseOne Touch Tisztaság Illat, utántöltő 3x10 ml

Egyetlen gombnyomással akár két helyiséget is illatosíthatsz. A Glade by Brise One Touch kevesebb vizet tartalmaz, mint más légfrissítők, és koncentrált összetevőinek köszönhetően erőteljesebb illattal rendelkezik. Egyszerűen cserélhető, csak helyezd az utántöltőt a praktikus tartóba, majd finoman nyomd meg akkor, amikor szükségét érzed. Mint bármilyen vegyi anyag használatokor, itt is javasolt az óvatosság. A gyerekeket minden érdekli, így tartsd olyan helyen, ahol nem érik el. Rendkívül gyúlékony, tehát ne használd nyílt láng közelében. Ha betartod a biztonsági szabályokat, természetesen és biztonságosan illatosítja otthonodat.
Hozzávalók:
3-methyl-4-(2,6,6-trimethyl-2-cyclohexen-1-yl)-3-buten-2-one, ionone, methyl-, 4-tert-butylcyclohexyl acetate, hexyl salicylate

 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Utántöltő

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Tulajdonságok

Illat Üde
Használat Fürdőszobába
Használható Egyszer használatos
Intenzitás beállítása Nem
Kód:  OSV066
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5000204847543

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20