Oldal frissítése

GLADE Aromatherapy Illatpálca Moment of Zen 80 ml

4,8 12 értékelés
3 090 Ft

GLADE Aromatherapy Illatpálca Moment of Zen 80 ml

Az aromaterápia illóolajokat használ az emberi test fizikai és mentális egyensúlyának és harmóniájának fokozására. Az illatokkellemes érzéseket váltanak ki belőlünk, és amikor kellemesen érezzük magunkat, az óriási terápiás hatással van a szervezetünkre.A Glade® aromaterápia ellazulást, örömöt és jó közérzetet biztosít. Ez egy kellemes terápia, amely az illat élvezetéta fény stimuláló hatásával ötvözi. A Glade® Aromaterápia termékcsaládot két, bevált forrásból származó illóolaj prémiumkategóriás kombinációja, a parabénektől, ftalátoktól, mesterséges pézsmától, hozzáadott színezékektől mentes, tisztaformula és a már újrahasznosított anyagokból készült,újrahasznosítható csomagolás teszi kivételessé.



A GLADE Aromatherapy Moment of Zen illatpálcák legfontosabb előnyei, 80 ml

           

A Glade® Aromatherapy Reed Difusser dekoratív illatpálcái a rattan szárakon keresztül illóolajokat bocsátanak ki, hogy kellemes, prémium illatanyagokkal illatosított légkört teremtsenek. A borostyánszínű üveg megakadályozza a fény behatolását, és így védi az illóolajok minőségét.

  • 8 rattan bot
  • Letisztult design, borostyánsárga üvegből készült palack
  • Az utántöltő akár 45 napra is elegendő
  • A doboz 100%-ban újrahasznosított papírból készült.

Moment of Zen utántöltő csodálatos levendula és szantálfa illattal

A Glade® Aromatherapy Moment of Zen illatát már az első felnyitásakor imádni fogod. Ha szereted a levendula illatát, ez az illat tökéletes számodra. A levendula kellemes nyugtató hatással bír, segít megnyugtatni az elmét és elősegíti a minőségi, zavartalan alvást. A szantálfa finom fás illata alkalmas a relaxációra és a kikapcsolódásra. Alapkövetelmény kellene, hogy legyen minden nap, hogy vigyázz magadra, és egy pillanatra megállj, hogy élvezd ezt az érzéki illatot. A levendula Franciaországban, a napos és sziklás Provence-ban honos. A szantálfa az ausztráliai ligetekből származik.

A borostyánszínű üveg megakadályozza a fény átjutását

A Glade® Aromatherapy szettben nyolc rattan illatpálcát találsz, ezeket egy elegáns, borostyánszínű üvegben helyezték el, amely megakadályozza, hogy a fény átjusson az üvegen, így biztosítva a legjobb feltételeket az illóolajok minőségének  megőrzéséhez. A Glade® Aromatherapy Moment of Zen utántöltő 45 napra elegendő illóolajat tartalmaz.


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 80 ml

Illat típusa

Illat típusa Fás, Levendula

Az illat hatásának ideje

Az illat hatásának ideje 45 nap
Kód:  OSV1415
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5000204227406

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20