Oldal frissítése

GILLETTE Sensor3 Set 75ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GILLETTE Sensor3 Set 75ml

A GILLETTE ajándékcsomag minden férfi számára nagyszerű ajándék lehet, nemcsak karácsonyra. A GILLETTE Sensor3 kozmetikai készlet  egy férfi borotvát, 5 cserélhető pengét és Gillette Series borotvagélt tartalmaz az érzékeny bőrre.  A borotvapengék az érzékeny bőr igényeihez igazodnak, és egy kenőcsíkkal és Skin Guard mikrofésűvel egészülnek ki. A GILLETTE Sensor3 Set borotva fém fogantyúval, 3 rugalmas pengével és forgó fejjel rendelkezik a még kényelmesebb munkavégzés érdekében. A mellékelt gél hozzáadott aloe verával hidratálja a bőrt és megakadályozza a borotválkozás közbeni irritációt.  

A GILLETTE Sensor3 szett legfontosabb jellemzői

  • Ajándékcsomag férfi borotválkozási termékekkel
  • A GILLETTE Sensor3 borotvát, 5 cserefejet és borotvagélt tartalmaz.
  • A Sensor3 vezeték nélküli borotva sima és tökéletes borotválkozást tesz lehetővé irritáció nélkül
  • A GILLETTE forgófej három rugalmas pengével van felszerelve
  • A GILLETTE Sensor3 fém nyelével is örömet okoz
  • Hidratáló csíkkal és forgó fejjel
  • A kollekciót a GILLETTE Series aloe verával egészíti ki, amely érzékeny bőrre is alkalmas.
  • A nyugtató gél puhítja a szakállat, előkészíti a borotválkozásra és megelőzi az irritációt.

A GILLETTE Series érzékeny bőrre is alkalmas

A GILLETTE Series nyugtató borotvagél Aloe Verával tökéletes ápolást biztosít bőrödnek. Nemcsak megkönnyíti a borotválkozást, hanem védi a bőrt az irritációtól is. Aloe vera tartalmának köszönhetően táplálja és hidratálja a bőrt. Ráadásulcsökkenti a vágások, karcolások okozta irritációt, égést, bőrpírt és feszüléstborotválkozás közben és után. A GILLETTE Series nyugtató borotvagél Aloe Verával használata után bőröd felfrissül és megnyugszik.



Összetétel

Borotválkozógép: PEG-7M; PEG-115M; PEG-100; Szilícium-dioxid; Aloe Barbadensis levéllé; Pentaerythrityl Tetra-Di-T-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate; Tokoferil-acetát; Trisz(di-T-butil)foszfit; BHT; Glikol, borotvagél: Aqua; Palmitinsav; Trietanolamin; Izopentán; Glyceryl Oleate; Sztearinsav; Izobután; Szorbit; Parfum; Hidroxietilcellulóz; Glycerin; PEG-45M; Mentol; Limonén; Hexyl Cinnamal; Benzil-szalicilát; Linalool; Aloe Barbadensis levéllé por; Szilícium-dioxid; Tocopherol; Lecitin; Aszkorbil-palmitát; Hidrogénezett pálma gliceridek citrát; CI 42053; CI 42090

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomag tartalma Borotvagél, Borotva, Férfi borotva fej

Rendeltetés

Típus Férfi
Típus Borotválkozáshoz
Kód:  KSDS2138
Termékszám:  8700216085243
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20