Oldal frissítése

GILLETTE Fusion5 Set II. 200ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GILLETTE Fusion5 Set II. 200ml

GILLETTE Fusion5 Set II.

Tedd le voksodat a világ egyik legnépszerűbb férfi higiéniai márkájára ésa Gillette segítségével biztosítsd a lehető legjobb ápolást a bőrödnek. A Gillette Fusion 5 borotva sima és alapos borotválkozást biztosít irritáció nélkül - gyorsan és egyszerűen. A pengéken egy hidratáló csík található, amely nemcsak puhítja a bőrt, hanem a penge cseréjének jelzésére is szolgál. AGILLETTE Fusion5 II. szettcserepengékkel és borotvagéllel együtt egy kozmetikai táskába van csomagolva.

GILLETTE Fusion5 Set II.

5 penge, amelyek csökkentik a súrlódást

A Gillette Fusion 5 borotva forgó feje öt, egymáshoz közelebb elhelyezett pengével rendelkezik, így egyetlen mozdulattal sima és precíz borotválkozást biztosít.

GILLETTE Fusion5 Set II.

A hidratáló csík megakadályozza az irritációt

A Gillette Fusion 5 fej hidratáló csíkja puhítja a bőrt és megakadályozza a bőrpírt, valamint figyelmeztet, ha ideje kicserélni a fejet.

GILLETTE Fusion5 Set II.

A Gillette borotvafej mikrolamellákat tartalmaz

A Gillette Fusion 5 borotvafej felülete 15 mikrolamellával tökéletesen borotválja a nehezen elérhető területeket is. A mikropelyhek segítenek a bőr feszesítésében borotválkozás közben, így mindig kiváló eredményt kapunk. .

GILLETTE Fusion5 Set II.

A Gillette borotvafej mikrolamellákat tartalmaz

A Gillette Fusion 5 borotvafej felülete 15 mikrolamellával tökéletesen borotválja a nehezen elérhető területeket is. A mikrolamellák segítenek a bőr feszesítésében borotválkozás közben, így mindig pontos eredményt érhetsz el.

Összetétel

Penge: PEG-115M; PEG-7M; PEG-100; Szilícium-dioxid; Tokoferil-acetát; Pentaerythrityl Tetra-Di-T-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate; Trisz(di-T-butil)foszfit; BHT, borotvagél: Aqua; Palmitinsav; Trietanolamin; Izopentán; Glyceryl Oleate; Sztearinsav; Glycerin; Izobután; Szorbit; Parfum; Hidroxietilcellulóz; PEG-45M; Mentol; Linalool; Limonén; PVM/MA kopolimer; Glicerin, mosózsák: Újrahasznosított Pet Melange poliészter; 190T Bélés; Fém cipzárhúzók

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Borotvagél, Borotva, Férfi borotva fej

Rendeltetés

Típus Férfi
Típus Borotválkozáshoz
Kód:  KSDS2135
Termékszám:  8700216075510
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15