Oldal frissítése

GILLETTE Fusion5 Set I. 200ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GILLETTE Fusion5 Set I. 200ml

A GILLETTE ajándékcsomag minden férfi számára nagyszerű ajándék lehet, nemcsak karácsonyra. GILLETTE Fusion5 kozmetikai készletférfi borotvát tartalmaz 1 cserélhető pengével és Gillette borotvagélt. A szoros, hosszan tartó borotválkozáshoz tervezett borotva éles Gillette pengékkel rendelkezik, amelyek megakadályozzák a dörzsölést, és sima és tökéletes borotválkozást biztosítanak irritáció nélkül, valamint egy precíziós pengével a hátoldalon a nehezen hozzáférhető területek alapos borotválása. A Fusion5 a borostás és sima bőrfelületek borotválásához egy mozdulattal kielégítő, sima borotválkozást biztosít, hosszantartó eredménnyel.

A GILLETTE Fusion5 Set I legfontosabb jellemzői.

  • Ajándékcsomag férfi borotválkozási termékekkel
  • A GILLETTE Fusion5 borotvát és borotvagélt tartalmaz
  • A Fusion5 vezeték nélküli borotva sima és szoros borotválkozást biztosít irritáció nélkül
  • A GILLETTE forgófej három pengével van felszerelve különleges kezeléssel a tökéletes borotválkozásért még a nehezen hozzáférhető területeken is.
  • A hátoldalon lévő precíziós penge lehetővé teszi a nehezen elérhető területek szoros borotválását
  • Az innovatív Fusion5 pengék hatékonyan borotválják az arcszőrzetet, miközben kíméletesek a bőrhöz
  • Fusion5 fogantyú intuitív kialakítással és technológiával a kényelmesebb fogás érdekében
  • GILLETTE Fusion5 borotvazselé mandulaolajjal érzékeny bőrre

Más funkciókkal kombinálva a Gillette Fusion5 hatékony, alapos és kényelmes borotválkozást biztosít

A GILLETTE Fusion5 férfi borotva nyele intuitív dizájnjával lenyűgöző intuitív kialakításával kényelmesebb fogást biztosító technológiával rendelkezik, amely nagyobb kontrollt biztosít a borotválkozás felett és javítja a pontosságot. Egy Fusion5 kazetta akár 20 kényelmes borotválkozáshoz is elegendő. A Gillette gép olyan funkciókkal örvendeztet meg, mint a rugós pengék, a kenőcsík és a mikrofésűk, amelyek hatékonyan borotválják az arcszőrzetet, miközben kíméletesek a bőrhöz.

Érj el sima borotválkozást irritáció nélkül a GILLETTE Fusion mandulaolajos borotvagéllel

A GILLETTE Fusion mandulaolajos borotvagél egyesíti a pontos borotválkozást a kiváló bőrápolással. Formulája egyszerre tisztítja, védi, hidratálja, nyugtatja és frissíti a bőrt. A GILLETTE Fusion borotvagél bőrgyógyászatilag tesztelt és érzékeny bőrre is alkalmas. Gazdag habot hoz létre, amely ötszörös hatással bír a prémium borotválkozáshoz és bőrápoláshoz.

Összetétel

Borotválkozógép: PEG-115M; PEG-7M; PEG-100; Szilícium-dioxid; Tokoferil-acetát; Pentaerythrityl Tetra-Di-T-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate; Trisz(di-T-butil)foszfit; BHT, borotvagél: Aqua; Palmitinsav; Trietanolamin; Izopentán; Glyceryl Oleate; Sztearinsav; Glycerin; Izobután; Szorbit; Parfum; Hidroxietilcellulóz; PEG-45M; Mentol; Linalool; Limonén; PVM/MA kopolimer; Gliceril-akrilát/akrilsav kopolimer; Prunus Amygdalus Dulcis olaj; Szilícium-dioxid; Tocopherol; Lecitin; Aszkorbil-palmitát; Hidrogénezett pálma gliceridek citrát; CI 42053; CI 42090

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Borotvagél, Borotva

Rendeltetés

Típus Férfi
Típus Borotválkozáshoz
Kód:  KSDS2136
Termékszám:  8700216075329
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05