Oldal frissítése

GILETTE Mach3 szett

4,7 6 értékelés

GILETTE Mach3 szett

A GILETTE Mach3 ajándékkészletnek minden férfi örülni fog, aki ad magára és odafigyel a megjelenésére. A szett borotvát, borotvafejet és borotvagélt tartalmaz. AGillette Mach3 férfi borotva kiválóan alkalmas a gyors és kényelmes borotválkozáshoz. A tökéletesen sima bőrt három éles penge garantálja, amelyek hidratáló csíkkal védik a bőrt a kipirosodással szemben. Nagy előnye a SkinGuard védő mikrolamellák jelenléte is, amelyek megfeszítik a bőrt és előkészítik a szőrszálakat a borotválkozáshoz. A borotva a prémium minőségű markolatnak köszönhetően jól illik a tenyérbe.

A GILETTE Mach3 készlet főbb jellemzői

  • GILETTE Mach3 ajándékkészlet a kényelmes borotválkozáshoz
  • Gillette Mach3 férfi kézi borotva a tökéletesen sima bőrért
  • Három éles pengével van felszerelve
  • A hidratáló csík megakadályozza a bőrpirosodás kialakulását
  • A SkinGuard védő mikrolamellái előkészítik a szakállat a borotválkozáshoz
  • A Gillette Ultra Sensitive férfi borotválkozó gél óvja az érzékeny bőrt
  • Ultra Comfort Complex összetételével nyugtatja és megóvja a bőrt az irritációval szemben

Tökéletes törődés az érzékeny bőrrel a Gillette Ultra Sensitive gélnek köszönhetően 

A Gillette Ultra Sensitive borotvagél gondoskodik az érzékeny férfi bőrről. Ultra Comfort Complex összetétele nyugtatja, hűsíti és védi az arcbőrt borotválkozás közben. Sima és puha marad a borotválkozás után is. Elősegíti a borotva csúszását ezzel biztosítva az akadálymentes borotválkozást. A gél érzékeny bőrre alkalmas. 

A csomag tartalma:
Mach3 Férfi borotva
Gillette Ultra Sensitive borotvagél

Borotva és penge anyaga:
PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, Silica, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tris(Di-T-Butyl) Phosphite, BHT, Glycol
Borotvagél összetétele:
Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Glycerin, Isobutane, Sorbitol, Parfum, Hydroxyethylcellulose, PEG-90M, Menthol, PEG-23M, Myristic Acid, Linalool, BHT, Limonene, Lauric Acid, GlycerylAcrylate/Acrylic Acid Copolymer, Propylene Glycol, Silica, PVM/MA Copolymer, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Methylparaben,Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Propylparaben, Hydrogenated PalmGlycerides Citrate, CI 42053, CI 42090



Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi
Típus Szakállápolás, Borotválkozáshoz
Kód:  VBAL448
Termékszám:  7702018548712
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15