Oldal frissítése

GILETTE Fusion5 Szett + Határidőnapló

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GILETTE Fusion5 Szett + Határidőnapló

A GILETTE Fusion5 ajándék szettnek minden férfi örülni fog, aki gondoskodik önmagáról és odafigyel megjelenésére. Tartalmaz egy borotvát, tizenkét tartalék borotvafejet és egy elegáns sötétkék 2020-as határidő naplót. A Gillette Fusion5 férfi borotva kiválóan alkalmas a gyors és kényelmes borotválkozásra. A tökéletesen sima bőrt öt penge biztosítja a súrlódást csökkentő bevonattal A borotvafej hátulján lévő igazító pengének köszönhetően a szakáll könnyen vágható és még nehezen hozzáférhető helyeken is elérhető. Kiemelkedő tulajdonsága a hidratáló szalag, amelynek elhalványulása jelzi, hogy a borotvát ki kell cserélni.

A GILETTE Fusion5 férfi ajándékkészletének határidőnaplóval főbb jellemzői

  • GILETTE Fusion5 készlet a kényelmes borotválkozáshoz
  • Gillette Fusion5 férfi borotva a tökéletesen sima bőrért
  • Öt súrlódást csökkentő pengével rendelkezik
  • Az igazító pengének köszönhetően még nehezen elérhető helyeket is elérhet
  • A hidratáló szalag elhalványul, ha a borotvafejet ki kell cseréni
  • Tizenkét tartalék borotvafej a Fusion5 férfi borotvához és 2020-as határidőnapló

Gillette Fusion5 férfi borotvafej öt pengével

Az ajándékkészlet tizenkét csere borotvafejet tartalmaz a Gillette Fusion5 férfi borotvához. A borovafejek összes Fusion5 és Fusion5 Power borotvával használhatók. A fejek öt pengével vannak ellátva, amelyek felületkezeléssel rendelkeznek a súrlódás csökkentése érdekében, így észre sem veszed, hogy borotválkozol. Egy borotvafej akár egy hónapig is eltarthat.

Csomag tartalma:

  • Férfi borotva Gillette Fusion5
  • 12 Gillette Fusion5 borotvafej5
  • Napló a 2020-ra

Borotva és penge összetétele:
PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, szilícium-dioxid, tokoferil-acetát, pentaeritritil-tetra-Di-T-butil-hidroxi-hidrokinnamát, trisz (Di-TButil) -foszfit, aloe barbadensis levéllé, BHT, Vitis Vinifera (szőlő) mag olaj Persea Gratissima (avokádó) (eredeti olaj), glikol


Kód:  VBAL456
Termékszám:  7702018538133
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15