Oldal frissítése

GC Tooth Mousse Vanília 35 ml

4,7 33 értékelés
7 690 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 7 690 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 7 460 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 7 310 Ft/db

GC Tooth Mousse Vanília 35 ml

A fogkrém a fogkefével együtt a szájhigiénia egyik alapja. Válaszd mindkét termékből a saját egyéni igényeidnek leginkább megfelelő típust. A nagyszerű GC MI fogkrém megfelelő készítmény azok számára, akik érzékeny fogakkal rendelkeznek. Speciális összetételének köszönhetően a fogak érzékenysége és a fájdalom mértéke is csökken. Fluoridmentes, így kiváló választás azok számára, akiknél allergiás reakció alakulhat ki a fluoridra. Amellett, hogy a fluoridmentes fogkrém remineralizálja a fogzománcot, gondoskodik a fogszuvasodás elleni védelemről is. Ismételt használatakor a fogzománc erősödését és védőréteg kialakulását fogod tapasztalni. Mindemellett csodásan fényessé teszi a fogakat. A fogszuvasodás gyakoriságával küzdő egyéneken kétségtelenül segít majd a hozzáadott, magasabb hatóanyag-tartalom, amely csökkentik a baktériumok számát, ezáltal hozzájárul a fogszuvasodás kockázatának a csökkentéséhez. A hatékony GC MI fogkrém térfogata je 35 ml. Az isteni gyümölcsös íz vonzóvá teszi a fogmosást. Ahhoz, hogy szép, fehér fogaid és egészséges, ragyogó mosolyod legyen, ajánlott kipróbálni az isteni GC MI fogkrém használatát az igényeknek megfelelő fogkefével együtt.

Fogkrém GC Tooth Mousse Vanília 35 ml Jellemzők/technológia

A remek GC Tooth Mousse Vanília 35 ml fogkrém leglényegesebb paraméterei

  • A kíméletes GC MI fogkrém érzékeny fogak esetén ajánlott, csökkenti a fogfájást
  • Nem tartalmaz fluoridot
  • Az ismételt használat javítja a fogzománc minőségét
  • Az összetevők hatására minimálisra csökken a fogszuvasodás kockázata
  • A készítmény térfogata 35 ml
  • Még jobb élményt kínál a fogkrém gyümölcsös íze
  • A finom GC MI fogkrém egészséges fogakkal és ragyogó mosollyal kecsegtet

Összetétel

Víz, Glicerin, CPP-ACP, D-szorbit, CMC-Na, Propylene glycol, Szilícium-dioxid, Titándioxid, Xylitol, Foszforsav, Ízesítés, Zinc oxide, Sodium saccharin, Etil-p-hidroxibenzoát, Magnézium-oxid, Guar gumi, Propil-p-hidroxibenzoát, Butil-p-hidroxibenzoát.

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 35 ml
Íz Gyümölcsös
Kód:  ZUB1573
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2800011949279

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15