Oldal frissítése

GC Tooth Mousse Tutti-Frutti 35 ml

4,7 33 értékelés
9 290 Ft

GC Tooth Mousse Tutti-Frutti 35 ml

A fogkrém és a fogkefe használata a reggeli és esti rutin része. Nézz körül, és keress olyan termékeket, amelyik megfelelnek az igényeidnek. A hatékony GC MI fogkrém megfelelő készítmény azok számára, akik érzékeny fogakkal rendelkeznek. Speciális összetételének köszönhetően csökkenti a fogak érzékenységét és enyhíti a kellemetlen fájdalmat. Fluoridmentes, így remek alternatíva az olyan személyeknek, akiknél bőrkiütést vagy egyéb reakciót vált ki ez a vegyület. A fluoridmentes fogkrémek elegendő védelmet nyújtanak a fogszuvasodás ellen, és remineralizálják a fogzománcot. Ismételt használatakor a fogzománc erősödését és védőréteg kialakulását fogod tapasztalni. Ráadásul természetesen ragyogóvá teszi a fogaidat. A gyakori fogszuvasodástól szenvedő embereknek minden bizonnyal enyhülést hoz a hozzáadott, magasabb hatóanyag-tartalom, amely hatására csökken a baktériumok száma, így elkerülhető a fogszuvasodás kialakulása. A remek GC MI fogkrém térfogata činí 35 ml. A mennyei gyümölcsös íz kellemes ízt hagy a szájban a fogmosás befejezése után is. Annak érdekében, hogy mosolyod ragyogó, fogaid pedig szépek és egészségesek legyenek, érdemes elkezdeni a remek GC MI fogkrém használatát a megfelelő körültekintéssel kiválasztott fogkefével együtt.

Fogkrém GC Tooth Mousse Tutti-Frutti 35 ml Jellemzők/technológia

A nagyszerű GC Tooth Mousse Tutti-Frutti 35 ml fogkrém figyelemre méltó paraméterei

  • A finom GC MI fogkrém kiváló alternatíva érzékeny fogakra, hiszen csökkenti az irritáció
  • Nem tartalmaz fluoridot
  • Erősíti a fogzománcot rendszeres használat mellett
  • Az aktív összetevők minimalizálják a fogszuvasodás kockázatát
  • A fogkrém űrtartalma 35 ml
  • A fogmosást remekül kiegészíti a fogkrém gyümölcsös íze
  • A kíméletes GC MI fogkrém megtartja a fogak egészségét és a gyönyörű mosolyt

Összetétel

Víz, Glicerin, CPP-ACP, D-szorbit, CMC-Na, Propylene glycol, Szilícium-dioxid, Titándioxid, Xylitol, Foszforsav, Ízesítés, Zinc oxide, Sodium saccharin, Etil-p-hidroxibenzoát, Magnézium-oxid, Guar gumi, Propil-p-hidroxibenzoát, Butil-p-hidroxibenzoát.

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 35 ml
Íz Gyümölcsös
Kód:  ZUB1572
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2800011949255

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15