Oldal frissítése

GC Tooth Mousse Mentol 35 ml

4,7 33 értékelés
9 290 Ft

GC Tooth Mousse Mentol 35 ml

Ahhoz, hogy egy fogkrém csak pozitív hatással legyen a fogaidra, keress olyan készítményt, amely megfelel minden egyedi igényednek. A nagyszerű GC MI fogkrém közkedvelt az érzékeny fogakkal rendelkező emberek körében. A hatékony formulának hála, a fogak érzékenysége és a fájdalom mértéke is csökken. Fluorid nélkül készül, így szuper alternatíva azoknak, akik allergiás reakcióktól szenvednek fluoridos fogkrém használatát követően. Amellett, hogy a fluoridmentes fogkrém elegendő védelmet nyújt a fogszuvasodás, még a fogzománcot is remineralizálja. Ismételt használatával erősíti a fogzománcot, és védőréteget képez rajta. Ugyanakkor gyönyörűen fényessé teszi a fogaidat. A gyakori fogszuvasodástól szenvedő embereknek minden bizonnyal enyhülést hoz a hozzáadott, magasabb hatóanyag-tartalom, amely minimalizálja a baktériumpopulációt, ezáltal csökkenti a fogszuvasodást. A szuper GC MI fogkrém űrtartalma je 35 ml. A kellemes mentolos íz a fogmosás után is megmarad. A szép fehér, egészséges fogak és a friss lehelet érdekében ajánljuk az isteni GC MI fogkrém használatát egy jól megválasztott fogkefével együtt.

Fogkrém GC Tooth Mousse Mentol 35 ml Jellemzők/technológia

A hatékony GC Tooth Mousse Mentol 35 ml fogkrém legfontosabb tulajdonságai

  • A nagyszerű GC MI fogkrém érzékeny fogak esetén enyhíti a fogfájást
  • Nem tartalmaz fluoridot
  • Amennyiben rendszeresen használod, megerősödik a fogzománcod is
  • Az aktív összetevők minimalizálják a fogszuvasodás kockázatát
  • A fogkrém térfogata 35 ml
  • A fogmosást kellemesebbé teszi a fogkrém mentolos íze
  • A hatékony GC MI fogkrém használata után sokáig friss lesz a lehelet

Összetétel

Víz, Glicerin, CPP-ACP, D-szorbit, CMC-Na, Propylene glycol, Szilícium-dioxid, Titándioxid, Xylitol, Foszforsav, Ízesítés, Zinc oxide, Sodium saccharin, Etil-p-hidroxibenzoát, Magnézium-oxid, Guar gumi, Propil-p-hidroxibenzoát, Butil-p-hidroxibenzoát.

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 35 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1570
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2800011949231

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20