Oldal frissítése

GC Tooth Mousse görögdinnye 35 ml

4,7 33 értékelés
7 690 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 7 690 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 7 460 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 7 310 Ft/db

GC Tooth Mousse görögdinnye 35 ml

Annak érdekében, hogy a fogkrém a legjobb hatást fejtse ki, keress olyan készítményt, amely a te saját igényeidnek a leginkább megfelel. A szuper GC MI fogkrém megfelelő készítmény azoknak, akiknek érzékeny a foguk. A speciális formula garantálja, hogy csökken a fogak érzékenysége és a fájdalom mértéke. Összetétele fluoridmentes, így remek alternatíva azoknak, akiknél bőrkiütést vagy egyéb reakciót vált ki ez a vegyület. A fluoridmentes fogkrémek elegendő védelmet nyújtanak a fogszuvasodás ellen, és remineralizálják a fogzománcot. Ismételt használatával erősíti a fogzománcot, és védőréteget képez rajta. Ráadásul a fogaidat természetesen fénylővé varázsolja. A fogszuvasodásra hajlamosabb emberek értékelni fogják a hozzáadott, magasabb hatóanyag-tartalmat, amely elpusztítja a baktériumok egy részét, és ezáltal csökkenti a fogszuvasodást. A nagyszerű GC MI fogkrém térfogata činí 35 ml. A remek gyümölcsös íz az unalmas kötelezettséget a napi rutin kellemes részévé teszi. Ahhoz, hogy szép, fehér fogaid és egészséges, ragyogó mosolyod legyen, ajánlott kipróbálni a kellemes GC MI fogkrém használatát egy megfelelően kiválasztott fogkefével együtt.

Fogkrém GC Tooth Mousse görögdinnye 35 ml Jellemzők/technológia

A szuper GC Tooth Mousse görögdinnye 35 ml fogkrém alapvető tulajdonságai

  • A hatékony GC MI fogkrém érzékeny fogakra tervezték, csökkenti az irritáció
  • Fluoridot nem tartalmaz
  • Az ismételt használat biztosítja az erős fogzománcot
  • Összetételének köszönhetően megakadályozza a fogszuvasodást
  • A fogkrém mennyisége 35 ml
  • A szájápolást igazi élménnyé varázsolja a fogkrém gyümölcsös íze
  • Az ízletes GC MI fogkrém segítségével hosszú ideig friss lesz a leheleted

Összetétel

Víz, Glicerin, CPP-ACP, D-szorbit, CMC-Na, Propylene glycol, Szilícium-dioxid, Titándioxid, Xylitol, Foszforsav, Ízesítés, Zinc oxide, Sodium saccharin, Etil-p-hidroxibenzoát, Magnézium-oxid, Guar gumi, Propil-p-hidroxibenzoát, Butil-p-hidroxibenzoát.

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 35 ml
Íz Gyümölcsös
Kód:  ZUB1569
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2800011949224

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05