Oldal frissítése

GC Tooth Mousse eper35 ml

4,7 33 értékelés
8 990 Ft

GC Tooth Mousse eper35 ml

A fogkrém a fogkefével együtt a szájhigiénia egyik alapja. Válaszd mindkét termékből a saját egyéni igényeidnek leginkább megfelelő típust. A kiváló GC MI fogkrém népszerű azok között, akiknek érzékeny fogaik vannak. Speciális összetételének köszönhetően csökkenti a fogak érzékenységét és enyhíti a kellemetlen fájdalmat. Nincs fluorid az összetételében, ami kiváló választás azoknak az érzékeny személyeknek, akik erre a vegyületre kiütéssel reagálnak a szájuk körül. A fluoridmentes fogkrém kiváló védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen, és még a fogzománc remineralizálását is ellátja. Ha rendszeresen használod, erősebbé teszi a fogzománcodat, és védőréteggel látja el. Ugyanakkor természetes fényt ad a fogaknak. A fogszuvasodásra fokozottan hajlamos egyének értékelni fogják a hozzáadott, magasabb hatóanyag-tartalmat, amely megakadályozza a baktériumok elszaporodását, és ezáltal mérsékeli a fogszuvasodást. A nagyszerű GC MI fogkrém űrtartalma činí 35 ml. A príma gyümölcsös íz garantáltan élménnyé varázsolja a fogmosást. Az egészséges fogak, a fehér mosoly és a friss lehelet megőrzése érdekében javasoljuk az isteni GC MI fogkrém használatát egy megfelelően kiválasztott fogkefével együtt.

Fogkrém GC Tooth Mousse eper35 ml Jellemzők/technológia

A hatékony GC Tooth Mousse eper35 ml fogkrém lényeges paraméterei

  • A finom GC MI fogkrém kiváló alternatíva érzékeny fogakra, hiszen csökkenti az irritáció
  • Nem tartalmaz fluoridot
  • A gyakori használat elősegíti a fogzománc megerősödését
  • Speciális formulája védelmet nyújt a fogszuvasodás kialakulása ellen
  • A készítmény térfogata 35 ml
  • A fogmosást kellemesebbé teszi a fogkrém gyümölcsös íze
  • A finom GC MI fogkrém hosszú ideig friss leheletet biztosít

Összetétel

Víz, Glicerin, CPP-ACP, D-szorbit, CMC-Na, Propylene glycol, Szilícium-dioxid, Titándioxid, Xylitol, Foszforsav, Ízesítés, Zinc oxide, Sodium saccharin, Etil-p-hidroxibenzoát, Magnézium-oxid, Guar gumi, Propil-p-hidroxibenzoát, Butil-p-hidroxibenzoát.

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 35 ml
Íz Gyümölcsös
Kód:  ZUB1571
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2800011949248

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20