Oldal frissítése

GC MI Paste Plus Melon 35 ml

4,8 13 értékelés
10 190 Ft

GC MI Paste Plus Melon 35 ml

A fogkrém és a fogkefe használata a reggeli és esti rutin része. Nézz körül, és keress olyan termékeket, amelyik megfelelnek az igényeidnek. A kiváló GC MI fogkrém remek választás azok számára, akik érzékeny fogakkal rendelkeznek. Speciális összetételének köszönhetően csökkenti a fogak érzékenységét és enyhíti a kellemetlen fájdalmat. Gyakori használat esetén erősíti a fogzománcot, és védőréteget képez. Emellett csodásan ragyogó, fényes fogaid lesznek. A fogszuvasodás kockázatának jobban kitett embereknek jól jön a magasabb aminfluorid-tartalom, amely csökkentik a baktériumok számát, ezáltal hozzájárul a fogszuvasodás kockázatának a csökkentéséhez. A kiváló GC MI fogkrém térfogata je 35 ml. A szuper gyümölcsös íz biztosítja, hogy a fogmosás mindenki számára kellemes élmény legyen. A friss leheletért, a ragyogó mosolyért és a fogak egészségéért ajánlott elkezdeni a mennyei GC MI fogkrém használatát a megfelelő körültekintéssel kiválasztott fogkefével együtt.

Fogkrém GC MI Paste Plus Melon 35 ml Jellemzők/technológia

A nagyszerű GC MI Paste Plus Melon 35 ml fogkrém figyelemre méltó tulajdonságai

  • A kíméletes GC MI fogkrém érzékeny fogakra készült, és enyhíti az irritációt
  • Rendszeres használat mellett megerősíti a fogzománcot
  • Az aktív összetevők minimalizálják a fogszuvasodás kockázatát
  • A fogkrém mennyisége 35 ml
  • A fogmosást remekül kiegészíti a fogkrém gyümölcsös íze
  • A finom GC MI fogkrém hosszú ideig frissen tartja a leheletet

Összetétel

Víz, Glicerin, CPP-ACP, D-szorbit, CMC-Na, Propylene glycol, Szilícium-dioxid, Titándioxid, Xylitol, Foszforsav, Sodium Fluoride, Ízesítés, Sodium saccharin, Etil-p-hidroxibenzoát, Propil-p-hidroxibenzoát, Butil-p-hidroxibenzoát.

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 35 ml
Íz Gyümölcsös
Kód:  ZUB1565
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2800011987226

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10