Oldal frissítése

GC Dry Mouth Málna gél 35 ml

GC Dry Mouth Málna gél 35 ml

Ez az egyedülálló, átlátszó gél megszünteti a szájszárazságot, amelyet alvás közben a szájon át történő légzés, a gyógyszerek mellékhatásai, sugárkezelés, Sjögren-szindróma, műfogsor vagy csökkent nyáltermelés okoz. A GC Dry Mouth Gel semleges pH-értékű, ezért nem okoz fogkőképződést. A termék biztosítja a szájszárazság gyors enyhülését, kényelmes, nyugtat és nem tartalmaz cukrot. A foggélt rendkívül könnyű használni. Egyszerűen csak vigyél fel egy nagyobb mennyiségű gélt a tiszta ujjadra és kend fel a fogak és a szájnyálkahártya belső és külső felszínére. Mivel a Dry Mouth Gel kompakt tubusban kapható, amely könnyen elfér a zsebedben vagy a kistáskádban, nemcsak utazáshoz kiváló. Egyszerűen mindig magadnál tarthatod. Kellemes, frissítő málnaízzel! 

A GC Dry Mouth málna ízű foggél legfontosabb jellemzői

  • Egyedülálló, átlátszó foggél szájszárazság ellen
  • A GC Dry Mouth málnás foggél enyhülést és hosszan tartó kényelmet biztosít, továbbá nyugtató hatással rendelkezik
  • A termék pH-ja semleges, így használata megakadályozza a fogkőképződést
  • A gél megszünteti az alvás közben szájon át történő légzés, a gyógyszerek, a sugárkezelés, a Sjögren-szindróma, a műfogsor vagy csökkent nyáltermelés okozta szájszárazságot
  • A GC Dry Mouth gél nem tartalmaz cukrot
  • A frissítő málnaízű terméket könnyen használni
  • A foggél egy tubusban van, amely remekül elfér a zsebedben vagy a táskádban, így mindig magaddal viheted

Összetétel

Diglycerin, Aqua, Cellulose Gum, Carrageenan, Sodium Citrate, Aroma, Ethylparaben, Limonene, Linalool.
Kód:  ZUB1577
Termékszám:  2800012187106

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15