Oldal frissítése

GARNIER Skin Naturals Vitamin C Sheet Mask Super Hydrating 28 g

4,8 22 értékelés
1 390 Ft

GARNIER Skin Naturals Vitamin C Sheet Mask Super Hydrating 28 g

Frissítsd fel a bőröd a Garnier textilmaszkkal. Mély hidratációt és intenzív táplálékot biztosít a bőr számára. A bőr ekkor kellemesen rugalmas és bársonyosan puha marad. A recept C-vitamint tartalmaz, amely egész nap frissességet kölcsönöz a bőrnek. A Garnier Skin Naturals Vitamin C Super Hydrating Sheet Mask arcmaszknak köszönhetően a kényelem és az egyediség érzését kapod. Az érzékeny bőrre alkalmas vegán termék.

A Garnier Skin Naturals Vitamin C Super Hydrating Sheet Mask főbb jellemzői

  • Textil maszk
  • AGarnier Skin Naturals Vitamin C Super Hydrating Sheet Mask mély hidratálást és intenzív táplálást biztosít
  • A C-vitamin garantálja a bőr frissességét az egész napra
  • Vegán termék
  • Garnier Skin Naturals Vitamin C Super Hydrating Sheet Mask érzékeny bőrre

Alkalmazás:
Óvatosan vedd ki a textilmaszkot a csomagolásból, és helyezd a megtisztított arcra. Hagyd 15 percig hatni. Finoman masszírozd be a maradék szérumot a bőrbe, vagy töröld le pamut törlővel.

Összetevők:
Aqua / Water, Glycerin, Betaine, Rhamnose, Alumina, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Ascorbyl Glucoside, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Cetyl Alcohol, CI 77891 / Titanium Dioxide, Citric Acid, Citrus Junos Fruit Extract, Cocos Nucifera Fruit Juice / Coconut Fruit Juice, Dicaprylyl Carbonate, Disodium EDTA, Glyceryl Isostearate, Glyceryl Stearate, Hexyldecanol, Hydroxyacetophenone, Linalool, Maltodextrin, Myristic Acid, Octyldodecanol, Palmitic Acid, PEG-100 Stearate, Phenylethyl Resorcinol, Potassium Sorbate, Silica, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Stearic Acid, Tocopherol, Xanthan Gum, Parfum / Fragrance


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Textil

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló

Hatóidő

Hatóidő 15 perc

Tömeg

Tömeg 28 g (0,03 kg)
Kód:  KSPL961
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600542380492
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15