Oldal frissítése

GARNIER Skin Naturals Pure Charcoal Black Sheet Mask Black Tea 28 g

4,7 20 értékelés
1 290 Ft

GARNIER Skin Naturals Pure Charcoal Black Sheet Mask Black Tea 28 g

Keres egy arcbőr maszkot? Próbálja ki a GARNIER maszkot. Ez a fekete textil maszk táplálja, regenerálja és védi a bőr kiszáradását . A maszk az érzékeny bőrre illeszkedik. 15 percen belül szép és hidratált bőrrel hidratálhatja bőrét. Alkalmas minden arcformához, köszönhetően annak tulajdonságainak, minden alakzathoz illeszkedik. 

A GARNIER arcmasszázs főbb jellemzői fekete tea kivonattal

  • GARNIER fekete bőr maszk az arc bőréhez
  • Megújítja, táplálja és védi a bőr kiszáradását
  • Érzékeny bőrre is alkalmas
  • Alkalmas minden arcformához
  • Aktív összetevőkkel - fekete kőszén, hialuronsav, glicerin, koncentrált szérum és fekete tea kivonat

Bőrmaszkkal GARNIER

A Pure Charcoal arcmasszázs aktív összetevőket tartalmaz - hialuronsav, glicerin, koncentrált szérum és fekete tea kivonat . Ezeknek az összetevőknek köszönhetően a bőre megtisztítja, tisztítja és a bőrét hidratálja. 

Hogyan kell alkalmazni a GARNIER bőrmaszkot?

A GARNIER bőrmaszk használata előtt alaposan tisztítsa meg a bőrt, például a Garnier vízmikellával. Távolítsa el a maszkot a csomagolásból, és tegye rá a maszk fehér oldalára a tisztított arcra. A kék védőfilmnek láthatónak kell lennie az arc tetejétől.Hagyja 15 percig . Ezután távolítsa el a maszkot, és masszírozza a felesleges szérumot a bőrbe, vagy tisztítsa meg egy pamut törlővel.

Összetétel:
Víz / víz, propilénglikol, glicerin, PEG-32, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, PVM / MA kopolimer, papain, kálium-hidroxid, Saccharomyces / xylinum / fekete tea erjedés, gliceril-akrilát / hialuronátok, alkohol, propándiol, hidrogénezett hidrolizátum, hidroxi-acetofenon, hidroxietil-cellulóz, kapryloilszalicilsav, citromsav, xantángumi, biotin, pottasium-szorbát, fenoxi-etanol

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Textil

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Problémás, Száraz

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Mattító, Tisztító

Hatóidő

Hatóidő 15 perc

Tömeg

Tömeg 28 g (0,03 kg)
Kód:  PLK453
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600542097239
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15