Oldal frissítése

GARNIER Skin Naturals Pure Active Anti-Imperfection Sheet Mask 28g

4,8 22 értékelés
1 290 Ft

GARNIER Skin Naturals Pure Active Anti-Imperfection Sheet Mask 28g

A Garnier maszkkal elbúcsúzhatsz a mitesszerektől és egyéb bőrhibáktól. Ez a textil arcmaszk tökéletesen megtisztítja a bőrt, és egészséges és friss megjelenést nyújt. A recept teafaolajat és szalicilsavat tartalmaz, amelyek zsugorítják a pórusokat és kiküszöbölik a túlzott faggyútermelést. Ezután a bőr természetesen matt, tiszta és bársonyosan sima marad. A Garnier Skin Naturals Pure Active tökéletlenség elleni lapmaszk a kényelem és az egyediség érzetét kelti.

A  Garnier Skin Naturals Pure Active Anti-Imperfection Sheet Mask arcmaszk legfontosabb jellemzői

  • Garnier textil arcmaszk a bőrhibák ellen
  • Skin Naturals Pure Active Anti-Imperfection Sheet Mask megszabadít a mitesszerektől
  • A recept teafaolajat és szalicilsavat tartalmaz
  • A maszk összehúzza a pórusokat és megszünteti a túlzott faggyútermelést
  • A bőr természetesen matt, tiszta és bársonyosan sima marad
  • A Garnier Skin Naturals Pure Active Anti-Imperfection Sheet Mask a kényelem érzését kelti

Bőrtípus:
normális, zsíros, problémás

Alkalmazás:
Óvatosan vedd ki a textilmaszkot a csomagolásból, és helyezd a megtisztított arcra. Hagyd 15 percig működni. Finoman masszírozd be a maradék szérumot a bőrbe, vagy töröld le pamut törlővel.

Összetevők:
Aqua / Water, Glycerin, Niacinamide, Salicylic Acid, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Benzyl Salicylate, Capryloyl Salicylic Acid, Cetyl Alcohol, Citric Acid, Dicaprylyl Carbonate, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Glyceryl Isostearate, Glyceryl Stearate, Hexyldecanol, Hydroxyacetophenone, Limonene, Melaleuca Alternifolia Leaf Extract / Tea Tree Leaf Extract, Myristic Acid, Octyldodecanol, Palmitic Acid, Peg-100 Stearate, Potassium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Stearic Acid, Tocopherol, Xanthan Gum, Parfum / Fragrance


Összetétel

AQUA / VÍZ - GLICERIN - NIACINAMID - SZALICILSAV - AMMÓNIUM-POLIAKRILIL-DIMETIL TAURÁT - BENZIL-SZALICILÁT - KAPRILO-SZALICILSAV - CETIL-ALKOHOL - CITROMSAV - DIKAPRIL-KARBONÁT - EUKALIPTUSZ GLOBULUS. LEVÉLKIVONAT - GLICERIL-IZOSZTEARÁT - GLICERIL-SZTEARÁT - HEXILDECANOL - HIDROXI-ACETOFENON - LIMONÉN - MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEVÉLKIVONAT / TEAFA LEVÉLKIVONAT - MIRISZTINSAV - OKTIL-DODECANOL - PALMITINSAV - PEG-100 SZTEARÁT - KÁLIUM-HIDROXID - NÁTRIUM-HIALURONÁT - SZTEARINSAV - TOKOFEROL - XANTÁN GUMI - PARFÜM / ILLATANYAG (F. I. L. C265534/1).

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum, Vegán kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Textil

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Normál, Problémás

Hatás

Hatás Tápláló, Mattító, Mitesszerek ellen

Hatóidő

Hatóidő 15 perc

Tömeg

Tömeg 28 g (0,03 kg)
Kód:  KSPL960
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600542368896
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20