Oldal frissítése

GARNIER Skin Naturals Hyaluronic Cryo Jelly Anti-Fatigue Jelly Sheet Mask 27 g

1 490 Ft

GARNIER Skin Naturals Hyaluronic Cryo Jelly Anti-Fatigue Jelly Sheet Mask 27 g

A bőröd csakis a legjobb termékeket érdemli meg. A közismert GARNIER által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc. Ez a csúcsminőségű termék tökéletesen ápolja a bőrt. Kellemes parfümillattal és innovatív összetevőkkel rendelkezik, így remek választás hölgyek számára. Legyen szó bármilyen bőrtípusról, használhatod rá, hogy ápolja és ragyogóvá varázsolja a bőrt. A közismert GARNIER textil arcmaszk egyszerűen felvihető és remek az állaga is. A maszkban található hatóanyagok rendkívüli hatásainak köszönhetően a bőr azonnal ragyogó, egészséges és fiatalos megjelenésű lesz. El leszel ragadtatva a végeredménytől!

Arcpakolás GARNIER Skin Naturals Hyaluronic Cryo Jelly Anti-Fatigue Jelly Sheet Mask 27 g ...
Arcpakolás GARNIER Skin Naturals Hyaluronic Cryo Jelly Anti-Fatigue Jelly Sheet Mask 27 g ...

A közismert GARNIER Skin Naturals Hyaluronic Cryo Jelly Anti-Fatigue Jelly Sheet Mask 27 g arcmaszk leglényegesebb tulajdonságai

  • A népszerű GARNIER gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelynek biztosítja megfelelő ápolást és táplálást
  • Az innovatív összetételt a hölgyek imádni fogják
  • A remek textil típusú arcmaszk könnyen alkalmazható és kellemes állagú
  • Hatása a bőrre: hidratáló és hűsítő
  • Minden bőrtípusra megfelelő választás
  • A népszerű GARNIER arcmaszk súlya 27 g

Az ismert GARNIER arcmaszk nagyszerű hatásai

A rendszer arcmaszkhasználat ápolja és táplálja a bőrt, segítségével arcod ragyogóbb, bőröd simább és tökéletesebb lesz. A hidratáló GARNIER arcmaszk remek választás azoknak, akiknek száraz, hámló bőrük van.

Arcpakolás GARNIER Skin Naturals Hyaluronic Cryo Jelly Anti-Fatigue Jelly Sheet Mask 27 g ...

Összetétel

967601 03 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - GLICERIN - PROPÁNDIOL - BUTILÉNGLIKOL - PENTYLENGLIKOL - KAPRIL/KAPRIL-GLÜKOZID - CI 19140 / SÁRGA 5 - CI 42090 / KÉK 1 - CITRONELLOL - CUCUMIS SATIVUS GYÜMÖLCSKIVONAT / UBORKA GYÜMÖLCSKIVONAT - DIKÁLIUM-GLICIRRIZÁT. - GLICERIL-AKRILÁT/AKRILSAV KOPOLIMER - HIDROXI-ACETOFENON - LIMONÉN - LINALOOL - MENTOL - FENOXIETANOL - PVM/MA KOPOLIMER - NÁTRIUM-HIALURONÁT - NÁTRIUM-POLIAKRILÁT - NÁTRIUM-POLIAKRILÁT KEMÉNYÍTŐ - XANTÁN GUMI - PARFUM / ILLATANYAG (F. I. . Z70012829/1).

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Textil

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló, Hűsítő

Tömeg

Tömeg 27 g (0,03 kg)
Kód:  KSPL4254
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600542500586
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15