Oldal frissítése

GARNIER PureActive Charcoal Peel-Off Mask 50 ml

4,4 67 értékelés
2 990 Ft

GARNIER PureActive Charcoal Peel-Off Mask 50 ml

A bőröd csakis a legjobb termékeket érdemli meg. A népszerű GARNIER által gyártott arcmaszk alkalmazási területe: arc. Első osztályú, hatékony ápolást kínál. Hála az innovatív összetevőknek és a frissítő illatnak, hölgyek és urak számára egyaránt alkalmas. Problémás bőrtípusra ajánljuk, amelyről hatékonyan és megfelelően gondoskodik. A minőségi táplálás és ápolás hatására bőröd ragyogó, feszes és sima lesz. A közismert GARNIER lehúzható arcmaszk kellemes állagú és könnyű felhelyezni. A maszkban található hatóanyagok szinte azonnal biztosítják a ragyogó bőrt, az egészséges megjelenést és fiatalos külsőt. Elámulsz, ha meglátod a végeredményt!

A jól ismert GARNIER PureActive Charcoal Peel-Off Mask 50 ml arcmaszk legfontosabb jellemzői

  • A jól ismert GARNIER gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelyre remek választás a bőrápolási rutin kiegészítő lépéseként
  • Az összetételének köszönhetően hatékony ápolást nyújt férfiak és nők számára is
  • A kiváló hatású lehúzható típusú arcmaszk könnyen alkalmazható és az állaga kellemes
  • Hatása a bőrre: tisztító és mitesszerek ellen
  • Hatóanyaga: aktív szén
  • Ajánlott bőrtípus: problémás, amelyet optimálisan ápol a készítmény
  • A híres GARNIER arcmaszk térfogata 50 ml

A népszerű GARNIER arcmaszk rendkívüli hatásai

A maszk rendszeres használatával nagyszerű eredményeket érhetsz el. A híres GARNIER arcmaszk biztosítja a bőrödnek a nélkülözhetetlen ápolást, és táplálóm aktív hatóanyagokkal is ellátja. Mélytisztítást kínál, amely eltávolítja az összes szennyeződést, és felfrissíti a bőrt. Kiváló megoldást kínál a mitesszerek ellen, ezáltal bőröd sima és ragyogó lesz.

Összetétel

Aqua/water, Alcohol denat., VP/VA copolymer, Polyvinyl alcohol, Glycerin, PEG-8, CI 77499/iron oxides, Cellulose gum, Charcoal powder, Citric acid, Polyglycerin-10, Polyglyceryl-10 myristate, Polyglyceryl-10 stearate, Salicylic acid, Sodium dehydroacetate, Sodium hydroxide, Xanthan gum, Parfum/fragrance

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Lehúzható

Bőrtípus

Bőrtípus Problémás

Hatás

Hatás Tisztító, Mitesszerek ellen

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  PLK534
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600542168694
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15