Oldal frissítése

GARNIER Pure Active Charcoal Serum

4,8 10 értékelés
4 290 Ft

GARNIER Pure Active Charcoal Serum

Garnier Pure Active Charcoal bőrhibák elleni szérum

Szabadulj meg az arcodon lévő bőrhibáktól az új Garnier Pure Active Charcoal arcszérummal. A szérum különösen alkalmas pattanásos bőrre. Nem irritálja a bőrt, így érzékeny bőrre is alkalmas. 4% aktív összetevőket tartalmaz - niacinamid és AHA & BHA savak -, amelyek hatékonyan küzdenek a pattanások és foltok ellen. A bőr simábbnak és egységesebbnek fog tűnni.

GARNIER Pure Active Charcoal 30 ml bőrhibák elleni szérum

Hatékony összetétel

A Garnier Pure Active Charcoal bőrhibák elleni szérum aktív szenet tartalmaz, amely kiegyensúlyozza a fokozott faggyútermelést, miközben tisztítja és nyugtatja a bőrt. Egy másik összetevő a niacinamid, amely regenerálja a bőrt és javítja annak általános megjelenését. Az AHA + BHA savak hámlasztóként hatnak, de nem irritálják a bőrt. Jelentős pozitív hatással vannak a problémás és pattanásos bőrre.

GARNIER Pure Active Charcoal 30 ml bőrhibák elleni szérum

A Garnier Pure Active Charcoal nem hagy fekete foltokat

A Garnier Pure Active Charcoal bőrhibák elleni szérum könnyű textúrája gyorsan és könnyen felszívódik. Bár a szérum fekete színű, nem kell attól tartanod, hogy sötét foltokat hagy a bőrödön.

GARNIER Pure Active Charcoal 30 ml bőrhibák elleni szérum

Látható eredmények már 28 nap után

A Garnier Pure Active Charcoal szérum klinikai vizsgálaton esett át, amely kimutatta, hogy a tökéletlenségek akár 35%-kal csökkentek már 28 napos rendszeres használat után. A klinikai vizsgálatban negyvenhárom alany vett részt.

GARNIER Pure Active Charcoal 30 ml bőrhibák elleni szérum

Garnier szérum a pattanásmentes bőrért

Az első használat után bőröd puhább és mattabb lesz. Használd rendszeresen a Garnier bőrhibák elleni szérumot, és bőröd egyenletesebbé és simábbá válik. 28 nap elteltével a pattanások, a kitágult pórusok és az aknés foltok jelentős csökkenését érheted el.

GARNIER Pure Active Charcoal 30 ml bőrhibák elleni szérum

A Garnier Pure Active Charcoal bőrhibák elleni szérum legfontosabb jellemzői

  • Aktívszenes szérum a bőrhibák ellen
  • Az eredmény simább és egységesebb bőr
  • Különösen alkalmas pattanásos bőrre
  • Nem irritálja a bőrt
  • Érzékeny bőrre is
  • Nem hagy fekete foltokat és nem irritálja a bőrt
  • Klinikailag bizonyított hatás

Összetétel

AQUA / VÍZ - ALKOHOL DENAT. - NIACINAMID - GLICERIN - PROPÁNDIOL - NÁTRIUM-HIDROXID - FASZÉNPOR - HIDROXI-ACETOFENON - HIDROXI-ETIL-PIPERAZIN-ETÁN-SZULFONSAV - HIDROXI-PROPIL-GUAÁR - KAPRIL-KAPRIL-GLÜKOZID - CITROMSAV - TEJSAV - FITINSAV - POLIGLICERIN.10 - POLIGLICERIL-10 MIRISZTÁT - POLIGLICERIL-10 SZTEARÁT - NÁTRIUM-DEHIDROACETÁT - SZALICILSAV - CI 17200 / PIROS 33 - CI 19140 / SÁRGA 5 - CI 42090 / KÉK 1 - PARFÜM / ILLATANYAG (F. I. L. Y298285/1).

Paraméterek

Hatás

Hatás Tisztító

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Összetétel

Összetétel jellemző Szalicilsavas
Kód:  KSPL4008
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600542497954
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15