Oldal frissítése

GARNIER Moisture + Aqua bomb 3× 32 g

3 390 Ft

GARNIER Moisture + Aqua bomb 3× 32 g

A Garnier Moisture + Aqua Bomb Super Hydrating Mask egy rendhagyó textilmaszk, amely tökéletes eredménnyel örvendeztet meg. Frissítő és feltöltő formulája gránátalma kivonatot, hialuronsavat és glicerint tartalmaz. Alkalmazása után bőröd intenzíven rehidratált és revitalizált lesz. Használata nagyon egyszerű. Terítsd szét a maszkot, és a maszk fehér oldalával vidd fel a megtisztított arcra. Távolítsd el a kék védőfóliát, és hagyd hatni 15 percig. Ezután eltávolíthatod a maszkot. Mosd le vagy töröld le a felesleget, és élvezd a bőr kiváló állapotát.

Főbb jellemzőkGARNIER Moisture + Aqua bomb 3×32 g

  • Textil maszk
  • Gránátalma kivonat, hialuronsav és glicerin
  • Dehidratált bőrre
  • Intenzív hidratálás és revitalizálás
  • Egyszerű használat

Összetétel:
Aqua / víz, Propylene glycol, Glycerin, Alcohol, P-anasic, Dipotassium glycyrrhizate, Glyceryl acrylate / acrylic acid copolymer, Hamamelis virginiana leaf water / with hazel leaf water, Hydroxyethylcellulose, Limonene, Mannose, Methylparaben, PEG-40 hydrogenated castor oil, Phenoxyethanol, Kalium-hidroxid, Potassium sorbate, Propylparaben, Punica, Granatum fruit extract, PVM/MA kopolimer, Nátrium benzoát, Nátrium-hialuronát, Szorbinsav, Sorbitol, Xanthan gum, Parfum / illat

Paraméterek

Típus

Termék típusa Készlet

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Textil

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Hatás

Hatás Hidratáló

Tömeg

Tömeg 96 g (0,1 kg)
Kód:  PLK253s
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PLK253s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10