Oldal frissítése

GARNIER Lift Expert 45+ nappali krém 50 ml

4,5 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GARNIER Lift Expert 45+ nappali krém 50 ml

A GARNIER Skin Naturals Essentials éjszakai arckrém hatékonyan küzd a ráncok ellen. Növeli a bőr rugalmasságát, és láthatóan erősíti az arc körvonalait. A bőr erősebb és feszesebb lesz. A krémet 45 év feletti nők számára tervezték, és két összetevő erejét egyesíti. A növényi sejteknek köszönhetően regeneráló hatású, a homoktövisolaj pedig Omega 6 zsírsavakban gazdag. A bőr láthatóan táplált és puhább lesz. Add meg bőröd számára a szükséges energiát!

Főbb jellemzők

  • simítja a ráncokat

    növeli a rugalmasságot
    kiemeli az arc körvonalait
    regeneráló hatású növényi sejtekkel
    a homoktövis olaj táplálja és lágyítja a bőrt
    bőrgyógyászatilag tesztelt

Összetétel :
Aqua / víz, Glicerin, Dimetikon, Butyrospermum parkii vaj / sheavaj, Paraffinum liquidum / ásványolaj, Gliceril-sztearát SE, Poligliceril-3-metil-glükóz-disztearát, Sztearil-alkohol, Adenozin, Alumínium-keményítő-oktenil-szukcinát, Betula alba levélkivonat, koffein, kaprilil-glikol, karbomer, Chamomilla recutita virágkivonat / matricaria virágkivonat, citromsav, citronellol, dinátrium-EDTA, Equisetum arvense kivonat, glükóz, hidrolizált mogyorófehérje, isoeugenol, Limonén, Linalool, Malus domestica gyümölcs sejttenyészet-kivonat, Mirisztinsav, Palmitinsav, Fenoxietanol, Kálium-szorbát, Propilén-glikol, Ramnóz, Nátrium-benzoát, Nátrium-hidroxid, Sztearinsav, Tokoferol, Urtica dioica kivonat / csalánkivonat, Xantángumi, Parfum / illat

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű

Hatás

Hatás Ránctalanító

Korosztály

Korosztály 45+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Típus

Termék típus Krém
Kód:  PLK259
Termékszám:  3600541351332
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05