Oldal frissítése

GARNIER Fructis Hair Food Repairing Papaya Set

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GARNIER Fructis Hair Food Repairing Papaya Set

Bízz a természet erejében, és próbáld ki a GARNIER Fructis Hair Food Repairing Papaya szettet, amely papaya kivonattal és növényi olajokkal gazdagítva helyreállítja és táplálja a sérült hajat. A készlet tartalmaz egy sampont, egy kiöblíthető kondicionálót és egy maszkot, amelyek javítják, kisimítják és vitalitást és fényt kölcsönöznek a hajadnak. Mindhárom termék vegán összetételű, 98%-ban természetes eredetű, szilikonoktól, parabénektől és mesterséges színezékektől mentes. Ráadásul a hajadat gyönyörűen illatosítják az egzotikus papaya gyümölcsös aromájával. A Fructis Hair Food Repairing Papaya sampon könnyű habot képez, amely kíméletesen mossa a hajat és a fejbőrt. A kiöblíthető kondicionáló utólagos használata megkönnyíti a haj kifésülhetőségét, amely a kondicionáló használatát követően fényes és egészséges kinézetet kap. A Fructis Hair Food Papaya Treatment Mask 3 az 1-ben hatást biztosít, regenerálja a hajat, puhává és fényessé téve azt. 

A GARNIER Fructis Hair Food Repairing Papaya kozmetikai készlet legfőbb jellemzői

  • A hajápoló kozmetikai készletet sérült, fénytelen, göndör és rakoncátlan hajra tervezték.
  • Tartalmazza a GARNIER Fructis Hair Food Repairing Papaya sampont, kiöblíthető kondicionálót és maszkot.
  • Mindhárom termék regenerálja a hajat, vitalitást és fényt ad neki.
  • A vegán formula 98%-ban természetes
  • A GARNIER Fructis Hair Food Repairing Papaya készlet nem tartalmaz szilikonokat, parabéneket és mesterséges színezékeket.
  • A minőségi termékek egészséges kinézetet, vitalitást és fényt adnak a hajnak, gyönyörűen sima és illatos lesz

A sampon használata:
Vidd fel a nedves hajra, gyengéden masszírozd be és öblítsd le. Szembe jutás esetén azonnal ki kell öblíteni bő vízzel.

A kondicionáló használata:
Hajmosás és öblítés után vigyél fel a hajadra kondicionálót is, masszírozd be a nedves hajba, és alaposan öblítsd ki. Szembe jutás esetén azonnal öblítsd ki vízzel.

A 3 az 1-ben maszk használata:
Kondicionálóként: A termékből egy kis mennyiséget vigyél fel a nedves hajra, miután samponnal már megmostad a hajad teljes hosszában, majd öblítsd le.
Maszkként: Ha a hajadnak szüksége van egy kis lendületre, vidd fel a maszkot a haj teljes hosszára, és hagyd rajta 3 percig, majd öblítsd le.
Öblítés nélküli balzsamként: Vigyél fel egy pénzérme nagyságú mennyiséget a nedves vagy száraz hajra, különösen a haj közepére és a hajvégekre. Használatát követően ne öblítsd le a hajad. 

A készlet tartalma: 
GARNIER Fructis Hair Food Repairing Papaya sampon 350 ml
GARNIER Fructis Hair Food Repairing Papaya Conditioner 350 ml
GARNIER Fructis Papaya Hair Food Mask 390 ml


Összetétel

Sampon összetevői:
AQUA / VÍZ - NÁTRIUM-LAURIL-SZULFÁT - KÓKUSZ-GLÜKOZID - KÓKUSZ-BETAIN - CARICA PAPAYA GYÜMÖLCSKIVONAT / PAPAYA GYÜMÖLCSKIVONAT - COCOS NUCIFERA OLAJ / KÓKUSZOLAJ - GLICERIN - GLICERIL-OLEÁT - TRIETIL-CITRÁT - LECITIN - NÁTRIUM-KLORID - NÁTRIUM-HIDROXID - HIDROGÉNEZETT PÁLMA GLICERID CITRÁT - HIDROXIPROPIL GUAR HIDROXIPROPILTRIMÓNIUM-KLORID - CITROMSAV - TOKOFEROL - ASZKORBIL-PALMITÁT - KÁLIUM-SZORBÁT - NÁTRIUM-BENZOÁT - SZALICILSAV - LINALOOL - PARFÜM / ILLATANYAG.

A kondicionáló összetétele:
Aqua / Water, Glicerin, Cetearil-alkohol, Helianthus Annuus magolaj / napraforgómagolaj, Carica Papaya gyümölcskivonat / Papaya gyümölcskivonat, Cocos Nucifera olaj / kókuszolaj, Stearamidopropyl Dimethylamine, Gliceril-sztearát, Hydroxypropyl Guar, Caprylyl Glycol, Borkősav, Cetilészterek, Kálium-szorbát, Salicylic Acid, Linalool, Parfum / Fragrance. (F. I. L C244324/1)

Maszk összetétele:
Aqua/víz, Cetearyl alcohol, Glicerin, Isopropyl myristate, Sztearamidopropil-dimetilamin, Carica papaya gyümölcskivonat/papaya gyümölcskivonat, Phyllanthus emblica gyümölcskivonat, Glycine soja oil/soybean oil, Sodium hydroxide, Helianthus annuus seed oil/sunflower seed oil, Kókusz-kaprilát/kaparát, Cocos nucifera oil/coconut oil, Hidroxi-propil-guaár-hidroxi-propil-trimónium-klorid, Kapril / kaprina triglicerid, Caprylyl glycol, Citric acid, Tartaric acid, Cetilészterek, Kálium-szorbát, Salicylic acid, Karamell, Linalool, Geraniol, Limonene, Parfüm/illat

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Szilikonmentes

Hatás

Hatás Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Sérült

Űrtartalom

Űrtartalom 1 090 ml
Kód:  KSVL4668ss
Termékszám:  KSVL4668ss
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15