Oldal frissítése

GARNIER Fructis Hair Food Banana ajándékcsomag száraz hajra

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GARNIER Fructis Hair Food Banana ajándékcsomag száraz hajra

A GARNIER Fructis Hair Food Box ideális ajándék minden nő számára. A GARNIER Fructis Hair Food hajápoló készletnek köszönhetően Te is élvezheted az erős, fényes és gyönyörű hajat. A termékek különösen alkalmasak száraz és töredezett hajra. A termékek biztosítják a haj számára a szükséges tápanyagokat, valamint hidratálják és erősítik a hajszálakat.

A GARNIER Fructis Hair Food Box Banana hajápoló szett legfontosabb jellemzői

  • Az ajándékcsomag sampont és hajmaszkot tartalmaz a GARNIER Fructis Hair Food Banana termékcsaládból
  • A termékek erőt és fényt kölcsönöznek a hajnak
  • A Fructis Hair Food Banana hajápoló kozmetikum elsősorban száraz és töredezett hajra alkalmas
  • A GARNIER Fructis Hair Food Box hajápoló szett fényesíti, újjáéleszti és helyreállítja a hajat
  • A maszk 3 felhasználási lehetőséggel rendelkezik: kondicionáló, maszk vagy öblítésmentes ápolás
  • A termékek szilikonoktól, parabénektől és mesterséges színezékektől mentesek
  • 100 %-ban vegánok
  • Az ajándékcsomag alkalmas ajándékként is

GARNIER Fructis Hair Food Banana sampon

Adj hajadnak egy jó adag ápolást a Garnier Fructis Hair Food Banana samponnal. A készítményt banánkivonattal gazdagították, amely hidratáló hatású. Az aktív összetevők erősítik a haj szerkezetét, egészségesen tartják és ellenállhatatlan fényességet kölcsönöznek neki. Ezenkívül a sampon nem tartalmaz szilikonokat, parabéneket vagy egyéb mesterséges színezékeket. A sampon könnyű habot képez, amely gyengéden mossa és hidratálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené azt. A sampon különösen alkalmas száraz és törékeny hajra.

GARNIER Fructis Hair Food Banana hajmaszk

Nyúlj a GARNIER Hair Food termékcsalád legújabb innovációjához, és kényeztesd hajadat gazdag táplálással és regenerálással. A maszk intenzív hidratálást biztosít a száraz és töredezett hajnak. Ez a természetes kezelés banánkivonattal és növényi olajok keverékével új életerővel tölti fel a hajat, helyreállítja a hajvégeket és ragyogó fényt ad neki. A maszk 3 felhasználási lehetőséggel rendelkezik: kondicionáló, hajmaszk vagy öblítésmentes ápolás. 


Összetétel

SAMPON / SAMPON / SAMPON1202596 A - ÖSSZETEVŐK: AQUA/VÍZ, NÁTRIUM-LAURIL-SZULFÁT, COCO-GLUCOSIDE, COCO-BETAINE, MUSA PARADISIACA GYÜMÖLCSLÉ / BANÁN GYÜMÖLCSLÉ, COCOS NUCIFERA OLAJ / KÓKUSZOLAJ, GLICERIN, GLICERIL-OLEÁT, TRIETIL-CITRÁT, LECITHIN, NÁTRIUM-KLORID, NÁTRIUM-HIDROXID, HIDROGÉNEZETT PÁLMA-GLICERID-CITRÁT, HIDROXIPROPIL GUAR, HIDROXIPROPILTRIMÓNIUM-KLORID, SZITRINSAV, LAKCINSAV, TOKOFEROL, ASZKORBIL-PALMITÁT, KÁLIUM-SZORBÁT, NÁTRIUM-BENZOÁT, SZALICILSAV, LINALOOL, BENZIL-ALKOHOL, PARFÜM / ILLAT (F. I. L C240533/1)CZ: Ne egyél. Felügyelet nélkül kisgyermekek elől elzárva tartandó. Szembe jutás esetén azonnal alaposan öblítse ki.HU: No nyeld le. Gyermekektől elzárva tartandó. Amennyiben szembe jut, azonnal öblítsd ki bő vízzel! SK: Ne egyél. Kisgyermekek felügyelete nélkül ne érjék el. Szembe kerülés esetén azonnal alaposan ki kell öblíteni. * állati eredetű vagy melléktermékek nélkülMASK / HAJPAKOLÁS / MASK1202537 H3 - ÖSSZETEVŐK: AQUA/VÍZ, CETEARIL-ALKOHOL, GLICERIN, IZOPROPIL- MIRISZTÁT, SZTEARAMIDOPROPIL-DIMETILAMIN, BUTYROSPERMUM PARKII VAJ / SHEA VAJ, OLEA EUROPAEA OLAJ / OLÍVAOLAJ, MUSA PARADISIACA GYÜMÖLCSLÉ/ BANÁN GYÜMÖLCSLÉ, GLICIN SZÓJAOLAJ / SZÓJAOLAJ, SODIUM HYDROXIDE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEVÉLKIVONAT / ROZMARING LEVÉLKIVONAT, KÓKUSZ-KAPRILÁT/KAPARÁT, COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL, HIDROXI-PROPIL-GUAÁR-HIDROXI-PROPIL-TRIMÓNIUM-KLORID, KAPRILIL-GLIKOL, CITRIC ACID, PERSEA GRATISSIMA OLAJ/ AVOKÁDÓOLAJ, LAKCINSAV, BORKŐSAV, CETIL-ÉSZTEREK, TOKOFEROL, KÁLIUM-SZORBÁT, SODIUM BENZOATE, SALICYLIC ACID, KARAMELL, LINALOOL, EUGENOL, COUMARIN, BENZYL ALCOHOL, PARFÜM / ILLAT (F. I. L C213449/1)

Paraméterek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Maszk, Sampon

Használat

Használat Nőknek
Kód:  VBAL8326
Termékszám:  8592807480410
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20